Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy wiecej SZTUCZNYCH RZES !!

Polecane posty

Gość gość

Zrobilam sobie jakies 3 mies temu sztuczne rzesy. Ponosilam je ok 2, 3 tyg. Kolo 2 tygodnia tak mi juz zaczeoy przeszkadzac ze zaczelam myslec o usuwaniu. Podczas mycia najbardziej, wiadome, ze leci woda do oczu i potem trudno wytrzymac. Dzwonilam do niej o darmowe usuniecie rzes ale "nie miala nigdy czasu" wiec wkoncu poszlam do innej gdzie usunela mi za 30 zl ale tylko dlatego ze czesto do niej chodzilam a tak to 50 :(

Gość gość
Tak kosztuje. Za usługę musisz zapłacić.

Gość gość
a ja sama usunelam potwierdzam nigdy wiecej

Gość gość
Czy sam zabieg robienia bolał? A usuwanie bolalo?

Gość gość
Usuwanie u kosmetyczki ktora to robila - za darmo. Zakladanie szt rzes koszt mnie 99 zl Czasami mi peseta uszczypnela powieke i to bolalo. W ciagu godziny zrobila to ok 4, 5 razy :( Sciaganie bolalo, bo ta inna kosmetyczka nie wiedziala jakim klejem to bylo robione wiec sciagala mi samym zwyklym mydlem i woda plus jakims olejem

Gość gość
Aha, i ona mi to tarla, nawet potem jakims recznikiem, po tym jak porzadnie oliwila nawet zaczela na sile sciagac :( Generalnie widok ladny przez 2 , 3 dni, potem kazda sie rozchodzi w swoja strone i dziwnie wyglada. Lepiej dbac o swoje. Plus dobry tusz. Np z Estee Lauder.

Mi sie w ogole nie podobaja sztuczne rzesy, efekt jest tak nienaturalny ze sie to w glowie nie miesci, a juz pomine to ze rzesy sie przy tym niesamowicie niszcza. Ja zdecydowanie stawiam na dobre kosmetyki. Swietny efekt daje nalozenie pod mascare baze, ktora utrwali oraz wzmocni efekt, mam taka z Golden Rose, Lash Primer i naprawde bardzo sobie chwale. Baza jest biala, ale po nalozeniu tuszu jej nie widac.

Gość gość
Sztuczne rzęsy to tandeta, wiocha, dziwactwo. Kobieta wygląda nie naturalnie, dziwnie i głupio. Jak ruska kukła i jeszcze usta różowe i poliki różowa szminka pomalowac :p sztuczne rzęsy nosi tylko patologia

Gość gość
zazwyczaj są za długie i śmiesznie pokręcone i wygląda się jak dziw/ka

Gość gość
widziałam kiedyś dziewczynę ze sztucznymi rzęsami, miała takie długie pęczki kłaka wlepione z odstępami co 3 mm ,tak ohydnie to wyglądała że ja bym zapłaciła żeby czegos takiego nie miec a ta jeszcze dumna,wymalowała to i taki kłak z odstępem od drugiego do góry na powieke nachodził spróbowałam to narysować : http://pokazywarka.pl/rmcmis/#zdjecie20351572

Gość gość
dziś hahaha Twój rysunek poprawił mi humor :)