Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ana1153

Mój chłopak jest BI

Polecane posty

Gość Ana1153

witam, Mam na imię Ania. Z moim chlopakiem Adamem znamy sie koło 2 lat. Przez pierwsze 1.5 bylismy przyjaciółmi. Wiedział że czuje do niego coś wiecej, akceptował to, ale nic poza tym. Po roku czasu naszej znajomości wyznał mi, że jest Bi i jednocześnie, że zakochał sie w naszym wspólnym znajomym - jego współlokatorze z akademika Jacku. Bardzo to przeżyłam, nie mogłam z nikim o tym porozmawiać bo było to naszą tajemnicą. Po paru rozmowach namówiłam go, aby porozmawiał ze swoim współlokatorem czy w ogole ma jakies szanse bo widziałam, że i on sie męczy z tym wszystkim. okazało się Jacek w 100% woli kobiety i Adam nie ma żadnych szans u niego. Po tym wszystkim dał sobie z tym spokój. Ja przez ten czas czekałam na niego, czekałam i cierpiałam. W maju był najszczesliwszy dzień w moim życiu. Zaczeliśmy ze sobą chodzić. No i zaczeły sie schody. Zwykły pocałunek czy przytulenie to święto. Musze sie ich domagać, albo sama przejmować inicjatywe. Zamieszkalismy w jednym pokoju w akademiku. Jesteśmy najbardziej lubianą i znaną parą na uczelni z racji zajmowanych przez nas stanowisk. Jestem w nim zakochana na zabój, zrobiła bym dla niego wszystko ale nie widze aby on mogł sie tak poswiecic dla mnie. Mówi, że mnie kocha ale chcę mieć też i wyraz tego. Jestesmy ze sobą juz 7,5 mc a jeszcze nie uprawialiśmy seksu, ba nawet nic nie zapowiada żeby kiedyś był bo nawet mnie nie dotyka. Rozmawiałam z nim o tym ale to jak grochem o ścianę. Co mam zrobić? Jestem juz zmeczona ciągłą walką o niego ale kocham go całym sercem mimo wszystko. Ma 28 lat (ja 21) a nie chce ze mną spac, jak myslicie czemu? czy wedlug was on mnie w ogole kocha? co robic?

Gość gość
On jest gejem, nie bi.

Gość Ana1153
skoro jest gejem to po co zaczął ze mną być?

Moim zdaniem jest gejem. Może nie chce nim być, dlatego próbuje być z Tobą, a może chce to ukryć przed rodziną i niektórymi znajomymi i przykrywką jesteś Ty. Bo z tego co piszesz, nie pociągasz go seksualnie ani odrobinę.

Gość gość
Twój chłopak najpewniej jest biromantyczny, ale homoseksualny. Pociągają go penisy, nie waginy. Na pewno cię lubi i raczej umyślnie nie chce cię zranić, ale nie licz na seks. Prędzej czy później ten związek się rozpadnie.