Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamwitek

obca dziewczyna zrobiła mi loda, a potem za to przeprasza

Polecane posty

Gość adamwitek

Jakiś czas temu poznałem dziewczynę na domówce u kolegi. Po upływie godziny znaleźliśmy się na klatce schodowej. Po pierwszym pocałunku powiedziała żebym na nić wiecej nie liczył bo ona jest normalna... średnio to słyszałem bo moja głowa była już wtedy między jej udami. Następnie mi obciągneła i wróciliśmy na impreze. Po imprezie nocleg u mnie sex sniadanie takie tam wyszła do domu dopiero o 23. nastepnego dnia po robocie przyszla do mnie zjeść kolacje, a ze bylo późno została na noc i znowu sex sniadanie odwiozlem ja do domu. nastpnego dnia gdy zadzwonilem nagle sie okazalo ze nie ma czasu sie spotkac ani dzis ani jutro pojutrze tez nie. tego samego dnia wieczorem napisala mi sms w ktorym mnie przeprosila za ta "sytuacje" na imprezie że ma wyrzuty sumienia straszne przez to. I CO TERAZ CHODZI o to ze nagle stwierdziła ze jestem c*****y i ma wyrzuty sumienia i piszac to chciala mi dac do zrozumienia zebym s*******al czy moze chodzi jej o to ze chce sie spotykac a nie chce wyjsc na szmate ? a moze jeszcze inne rozwiązanie zagadki ktos poda.. od tamtego sms nie mielsimy kontaltu ze soba

Gość gość
a kogo to obchodzi? Twoja doopa i twoj problem ale lepiej idz do lekarza sie zbadac czy jakiegos chorobska nie miala. a moze juz masz syfa!?

Gość gość
Napisz co palisz. Kupuje cale kilo. Tez chce miec takie sny:D

Gość gość
jak jestes lamusem i nie potrafisz oczarowac laski albo jak nigdy nie spotkales szlaufa to ci wspolczuje ze jedyne co ci zostaje to sny... lamus

Gość gość
obciągnęła Ci na klatce? i nikt tego nie wiedział? coś pitolisz dziecko.

Gość adaamwitek
dodam jeszcze ze w sumie mi spodobala i chcialbym to kontynowac ale nie wiem jak sie zachowac w tej sytuacji po tym niezrozumialym sms> kolezanki pomozcie dokladnie jak nie umiesz wyrywac lasek to jestes lamus

Gość aadamwitek
blok 12 pieter na imprezie 50 osob.... jak na wsi masz 2 mieszkania w budynku to moze ciezko zeby ktos nie zauwazyl, ale w miescie.... z reszta pytam sie do c***a o cos innego a nie czy mi wierzycie czy nie. a tak naprawsde was zazdrosc zjada. i sie pytam kobiet a nie typow co nigdy nie *********.

Gość gość
raczej ma wyrzuty ,że za szybko i odbieram to tak ,że Jej na Tobie zależy i jej głupio ,że za szybko , pogadajcie..

Gość gość
nie przeklinaj , a skąd mam wiedzieć co dama myśli?no ja prld zastanów się uważam jak gośc wyżej pogadajcie..

Gość gość
Głupio jej i nie chce skończyć jako koleżanka do ******* nia. Może jej się podobasz ale zdała sobie sprawę, że źle to rozegrała

Gość gość
skoro obciągneła ci za twoim przyzwoleniem ... gdyby ci grozila nozem ze albo jej podasz albo cie zabije albo upila i wykorzystala albo zwiazala i wbrew tobie o******ela - fakt byloby za co przeprraszać :D nigdy nie zrozumiem kobiet

Gość gość
ja nie zrozumiem facetów :D

Gość gość
no to kobieto wytlumacz ocb moze to wlasnie autor tekstu powinnien czuc sio ewykorzystany

Gość gość
Może został wykorzystany. Inna opcja jest taka że nie chce być dmuchaną lalą bo zależy jej na poważnym związku a przedwcześnie rzuciła się na ciebie