Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość arek

zakochalem się w szwagierce

Polecane posty

Gość gość arek

Szwagierka rok temu rozwiodła się z bratem mojej żony nigdy za sobą nie przepadalismy szwagier ją zdradzał najlepsze jest to ze wyprowadził się do sąsiadki , przyjaciółki rodziny ,Sylwia była załamana . kiedyś do niej zadzwonilem spotkalismy się kilka razy od tak pogadać potem coraz częściej i stało się zakochalem się w niej trwa to rok sexu nie uprawialismy ale spedzamy ze sobą czas po kilka razy w tygodniu. Jest ona wspaniałą kobietą żyć bez niej nie potrafie problem.polega na tym ze mam 2dzieci i kochającą żonę a ze szwagierką planujemy wspólną przyszłość tylko obydwoje boimy się reakcji rodziny ona tez ma.córkę i jak to pogodzić dwie rodziny dzieci są kuzynami a my się kochamy trwa to dość długo a uczucie rośnie co mam zrobić może ktoś cos mondrego podpowie

Gość gość
Opamietaj się! Czy warto psuć dobre małżeństwo tylko dla zauroczenia? Tym bardziej, że masz dwójkę dzieci. Myślisz, że dla nich to będzie łatwe, gdy ich tatuś pójdzie w świat z inną

Gość gość
Przemysl to sobie dobrze, bo później może być za późno gdy się opamietasz. Nad sercem trzeba też panować

Gość gość
Nie spotykalabym sie juz ze szwagierka i probowala sie odkochac, jak najpredzej.Jestes w szczesliwym malzenstwie i chcesz to wszystko zburzyc, no wiesz co latwo cos zburzyc ,tylko zbudowac to potem gorzej!

Gość gość
Autorino :)- zakończ tę relację jak najszybciej!

Gość gość
kochaj kochaj samo życie

Gość gość
Dobrze Ci tu radzą, zakończ to.

Gość gość
Popieram powyższe wpisy. Nie warto niszczyć życia tylu osobom. MUSICIE to zakończyć.

Gość gość arek
Dzienkuje za podpowiedzi na pewno wszyscy macie racje muszę to wszystko dobrze przemyśleć i poukladac , a w małżeństwie tak naprawdę to nie jestem do końca szczęśliwy , jestem zapracowany nerwowy prowadze firne zona czasami przesadza z wydatkami z czystością w domu i z chorobliwą zazdrością mam trochę tego dość

Gość gość
Arku, różnie to w życiu bywa, nie zawsze od razu wybieramy właściwie. Jeśli z żoną ci się nie układa, jeśli już jej nie kochasz i nie potrafisz nic z tym zrobić, mimo starań z obu stron, to najpierw rozwiedź się z żoną. Taki układ, w którym jesteś do niczego dobrego nie prowadzi. A żona się nie domyśla, że ją zdradzasz?

Gość gość arek
Wlasnie ze nie zdradzilem żony a o spotkaniach nic nie wie a planuje się wyprowadzić z domu tylko szkoda mi dzieci a ją kocham i żyć bez niej nie potrafię a nie chce nikomu zrobić krzywdy żeby ktoś przezemnie płakał to ciężka sytuacja dla mnie dla niej i moich bliskich

Gość gość
Wchodź w to !

Gość gość arek
Dzieńki za dobre słowo chyba w to wejde ale muszę wszystko poukladac tak aby jak naj mniej skrzywdzić bliskich