Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fantazja o 2 batach

Polecane posty

Gość gość

Ciekawa jestem jak to wygląda w waszych fantazjach. Ja wyobrażam sobie, że ten nieznajomy dobiera się do mnie zawsze od tyłu w tyłek, a mąż zawsze w tym czasie klasycznie.. Kocham się z mężem waginalnie, całuję z nim, a ktoś obcy bzyka mnie w tym czasie analnie.

Gość gość
T e fantazje biorą się z nudów czy z chorej głowy ? Życie się wali, a ktoś pisze, że ma fantazję. heeee Facet powinien byc przymilny i przy tym mieć charakter i pomagac kobiecie siatki z zakupami do domu niesc.

Gość gość
Ja bym chciała mieć zawiązane oczy i żeby mnie na zmianę bzykali

Gość taco
gosci 11:08 acha czyli rozumiem, ze poczecie dziecka powinno byc niepokalane, a matka do konca zycia dziewia???? to dosc isotna sfea zycia, jesli cie to gorszy, znaczy, ze masz w tej sferze problemy... zycie ci sie wali? to po co czytasz takie tematy, nie interesuje cie, idz gotowac obiad:) tez mam taka fantazje, choc szczerze w 2 dziurki na raz troche mnie to przeraza, nie wiem czy to moze byc przyjemne:) w kazdym razie chcialabym z dwoma facetami, w roznych konfiguracjach, ale to tylko takie fantazje, moj maz w zyciu by na to nie poszedl bardziej realny jest trojkat 2k+m choc on dosc tradycyjnie do wszystkiego podchodzi i do tego nie dojdzie:)

Gość gość
Ja bym chciała byc brana przez dwóch obcych facetow a mąż tylko by mógł patrzec związany i konia walic

Gość gość
Seks na 2 dziurki jest najprzyjemniejszy na świecie. Jeżeli seks analny nie sprawia już ci bólu to pokochasz podwójną penetrację. Facet wagina, elastyczne dildo tyłek. Nie ma lepszego seksu we dwoje...

Gość gość91
Może komuś pomogę spełnić fantazję :) ja mam fantazje żeby w trójkącie 2m+1k panią zadowalac analnie :) dużo rzeczy próbowałem w seksie ale jeszcze nigdy nie próbowałem seksu analnego :) wiec można by 2 pieczenie na 1 ogniu smażyć :) pozdrawiam

Gość gość
Odczucia jak przy lodzie jakby kobieta mocno ustami ścisnęła penisa, a dalej jest już pusto jeśli ona w tym czasie nie używa waginalnie wibratora.

Gość gość Gorzów
Ja też fantazjuje o 2m+k z moja partnerka , mogło to by być różnie , tzn najczęściej tak ze ona mu obciąga ja ją bzykam , czy robi nam loda na zmianę , czy pozwolił bym ja bzykać nie wiem ;)

Gość gość
frajerzy :-/

Gość gość
Sam jesteś frajer

Gość gość
Właśnie! Ja bym chciala na dwa baty +mąż w buzie ale on mówi nie jak go przekonac ja bardzo chce poczuc wiekszego penisa bo mój ma 14 cm jak mu stoi

Gość gość Gorzów
Gość23 , historyjka fajna Tyllo czy realna Ahh , tez bym chciał to przeżyć ze swoją kobieta

Gość gość
no i stanal :-)

Gość gość
Mam takie fantazje. Mam też fantazje, że kilku mężczyzn bierze mnie kolejno jak rzecz. Kończą w moich ustach, na mnie, we mnie.

Gość gość
napisz rafaellloooo@wp.pl

Gość Cycata mężatka
Ja za analem nie przepadam a na dwa baty to marze zeby jeden posuwał mnie ostro od tyłu w cipke, a drugi od przodu w usta, zeby ten z tylu dociskał moja głowę, zeby ten z przodu ****** mnie głęboko w gardło aż po same jaja. Całkowitym spełnieniem było gdyby obaj spuścili sie jednocześnie do środka. Pierwszy do cipki, mocno trzymając mnie za biodra, a drugi do gardła, trzymając za głowę. ;)

Gość gość
Moge byc tym drugim co bedzie cie ****** w buzie co? Chcesz?