Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o komitecie obrony demokracji???

Polecane posty

Gość gość

patrzcie co sie wydarzyło Zadyma w Namysłowie podczas spotkania z Mateuszem Kijowskim Nowa Trybuna Opolska-15 godz. temu W czasie, gdy w Namysłowskim Ośrodku Kultury trwało spotkanie mieszkańców miasta z Mateuszem Kijowskim, byłym senatorem Józefem Piniorem i władzami ... KOD zaatakowany w Namysłowie tokfm.pl-13 godz. temu Zadyma na spotkaniu z Mateuszem Kijowskim w Namysłowie ... Wiadomosci Gazeta.pl-3 godz. temu Awantura podczas wizyty Mateusza Kijowskiego w Namysłowie Wiadomości RadioZet-1 godzinę temu Awantura podczas wizyty lidera KOD na Opolszczyźnie

Gość gość
To są złoczyńcy!

Gość gość
Powinni publicznie obrzcucic go kamieniami za niepłacenie alimentów przy dochdach 15 tys miesięcznie :O a o samym kodzie mysle widząc te glupe twarze w pochdzie z trabkami,ze głupich nie sieja a sami sie rodza.

Gość gość
up

Gość gość
Co ja sądzę? To samo co o dużych cyckach.

Gość gość
czemu on sie do tych dzikusów do Namysłowa wybierał???

Gość De Vis
Uważam że są dobrym antidotum na ten chory rząd...może nie zgadzam się z wszystkimi ich ideami, ale ogólnie rzecz biorąc i tak wybrałabym KOD niż ten pisowski syf.

Gość gość
De Vis a w czym by był lepszy KOD od PIS bo jakies ględzenie o braku demokracji do mnie nie przemawia a o jakiś propozycjach dla ludzi od KOD raczej nie słysze ,słysze tylko ze PIS trzeba odsunąć od władzy i tyle

Gość gość
Nazwa ladna ale lider alimenciarz nie placacy alimentow z wysokimi zarobkami

Gość gość
czemu on pojechał akurat do namysłowa???

Gość De Vis
Kod sprzeciwia się ustawom otwarcie godzącym w wolność obywatelską, podczas gdy PiS usiłuje za wszelką cenę takie ustawy przepchnąć, stosując niekiedy pseudo-legalne metody. Ot zasadnicza różnica.

Gość gość
To jest schiza- bronić czegoś, co nie jest zagrożone. Przypadek dla psychiatrów. Resortowe, może byście coś konstruktywnego zrobili? Tyle pracy w hospicjach, domach opieki, a wolontariuszy brakuje. Jaki pan taki kram. Wódz alimencuarz i oszust , to i reszta taka sama.

Gość gość
De Vis, może dasz przykład ..Francji, Szwecji, itp. i ich swobód obywatelskich? Lepiej nie, bo pęknę że smiechu:):):):):)

Gość De Vis
To może ty mi daj przykład tego, że we Francji czy Szwecji nie ma swobód obywatelskich. Bo z tego co mi wiadomo, to żaden z tych krajów nie dostał po łapach od UE za niestosowanie się do przepisów i nieszanowanie demokratycznego państwa prawa.

Gość obecny
mam nadzieję, że stacje telewizyjne i kamery będą pokazywać obraz telewizyjny , jak Mateusz Kijowski zostanie wywieziony daleko w pole i wrzucony do obornika lub gnojownika i skończy cwaniakowanie jak Maryna w powieści 'Chłopi' !

Gość gość
A dlaczego pan kijowski nie chciał brać normalnej pensji? Bo wtedy sam by musiał płacić na swoje dzieci a nie my wszyscy, podatnicy! Coś mi się zdaje że pan kijowski wpadł we własne sidełka a ja mam ogromną satysfakcję bo pasjami nie lubię ludzi którzy unikają odpowiedzialności za własne dzieci

Gość gość
Przez warchołów bratobójcza walka nie ustanie nigdy. Od 8 lat jest ona waszym głównym celem. Dzielenie narodu i mowa nienawiści. Trwajcie dalej w waszym przekonaniu! Jesteście na dobrej drodze! Podgrzewajcie atmosferę i wyprowadzajcie ludzi na ulicę. Kiedy poleje się krew, znowu będziecie krzyczeć że to PiS i Kaczyński podzielili naród. Warchoły i zaprzańce! Dokładnie jak te, które w XVIII wieku pisząc listy do cara zadekretowały rozbiór Polski. Co też musi dziać się w waszych głowach? Gdzie moralność i zasady? Gdzie patriotyzm? Gdzie trzeźwy osąd rzeczy i poczucie realizmu? W głowie się nie mieści, że w obronie interesów i waszego stanu posiadania, zamiast przemeblować wspólny dom sprzedajecie swoich braci, skazując ich na nędzę, poniewierkę i upokorzenia. To nie o demokrację tutaj chodzi, która jest rzekomo zagrożona. To jest walka o wartości. Nihilistyczne i lewackie!