Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata00002

Mama przy obiedzie ciągle plotkuje :(

Polecane posty

Gość Agata00002

Nie mogę już tego znieść i dłużej słuchać. Codziennie przy obiedzie mama patrzy przez okno na ulicę i komentuje - "ta ubrana tak", "ten ma to na głowie", "ciekawe skąd wraca". "Oho, pewnie na piwo idzie". "Ta jest głupia, no tak, rodziców nie ma w domu to gówniara rządzi z chłopakami. Mała d****a" - i tego typu tekstów jest masa każdego dnia podczas posiłku. Rzygać się chce. Mam ochotę brać talerz i wrócić do pokoju, by tego nie słuchać. Kiedy zwracam mamie uwagę to twierdzi że "każdy tak robi" Cóż, jednak nie każdy, bo ja nie plotkuję i nie lubię słuchać. Z wiekiem robi się coraz gorsza. Jak z kimś takim wytrzymać... Z góry uprzedzam, że nie da rady się wyprowadzić, bo mam dopiero 16 lat.

Gość gość
powiedz: mamo, zainteresuj sie w koncu mną a nie wszystkimi dookoła.

Gość gość
Tez plotkuj

Gość Agata00002
Nie będę plotkować, bo tego nienawidzę. Już jej mówiłam, że lepiej niech się zainteresuje domem, mną, ojcem (on mniej plotkuj****ardziej lubi słuchać). Wtedy normalnie z nami gada, a za chwilę coś zobaczy za oknem i znowu zaczyna pieprzyć...

Gość gość
Co to ma wspólnego z plotkowaniem? To rodzaj subiektywnych sądów a raczej oceny rzeczywistości,którą dana osoba postrzega tak a nie inaczej. Wpychasz pewien problem,który cię akurat denerwuje do innego worka.

Gość gość
Ty z kolei masz inne zajęcie.O wiele szlachetniejsze od,przecież tak podłego,szkalowania praworządnych,dobrych i prawomyślnych obywateli zamieszkujących twą okolicę. To zajęcie to przesiadywanie całymi dnami przed komputerem i rozpuszczanie oraz lasowanie resztek swych komórek mózgowych poprzez oglądanie debilnych filmików,prucie się z innymi debilami i debilkami na srajbuku i przegrywanie życia na osranych gierkach. Twoja mama to przy tobie tak mizerna istotą. Czymże jest komentowanie ludzi za oknem do twoich jakże wspaniałych i produktywnych zajęć? A tak naprawdę to z tobą jest jeszcze gorzej dziecino tylko nikt ci już tego nie powie.

Gość gość
Za mała jesteś żeby matce uwagę zwracać i jeszcze d*** odrabiać na forum. Spędź więcej czasu z mamą zamiast tu pisać i obgadywac.

Gość gość
Tez nie wiem czemu matki tak plotkuja?? Kobiety bezdzietne chyba maja wiecej zajec i mniej sieja plotek. A jak ma sie dziecko to zycie staje sie bardziej nudne....nie wiem....juz sama jak to jest?