Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktoś dla Niej

Polecane posty

Gość gość

Jak mogę pozwolić Ci tak po prostu odejść, Zwyczajnie odejść bez śladu Gdy stojąc tu chwytam każdy oddech, z Tobą Jesteś jedyna osobą, która w ogóle mnie znała. Jak tak możesz tak po prostu odejść ode mnie, Gdy wszystko, co mogę zrobić to patrzeć jak odchodzisz Bo dzieliliśmy razem śmiech i ból, A nawet dzieliliśmy łzy Jesteś jedyną osobą, która w ogóle mnie znała. Więc spójrz na mnie teraz, Och, tam jest tylko pustka, I nie pozostało tu nic co by mi przypominało Tylko wspomnienie Twojej twarzy Spójrz na mnie teraz, Bo tam jest tylko pustka A twój powrót jest niemożliwy I muszę się z tym zmierzyć Chciałbym móc sprawić, byś się odwróciła, Byś się odwróciła i zobaczyła jak płaczę Mam ci tyle do powiedzenia, tak wiele powodów, dlaczego Jesteś jedyna osobą, która wogóle mnie znała Więc spójrz teraz na mnie, Och, tam jest tylko pustka I nie pozostało tu nic co by mi przypominało, Tylko wspomnienie Twojej twarzy Popatrz na mnie teraz! Bo tu jest tylko pustka Czekać na Ciebie To wszystko co mogę robić I to jest coś o z czym muszę się zmierzyć Przyjrzyj mi się dobrze, Ponieważ wciąż będę tu stał Choć twój powrót do mnie jest niemozliwy To jest szansa, którą muszę wykorzystać. https://www.youtube.com/watch?v=wuvtoyVi7vY

Gość gość
Stare ale jare.

Gość gość
Biorę:classic_cool:

Gość gość
Ona pozna?:O

Gość gość
Nie pozna. Ona już nie pamięta. Zapomniała że ktoś taki istniał. Tylko jej czerwona sukienka faluje w moich wspomnieniach. Z każdym poruszeniem delikatnego materiału, powietrze nabiera zapachu jej perfum.