Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje rodzeństwo i często matka znęcają się nade mną psychicznie

Polecane posty

Gość gość

Mam 4 rodzeństwa z 3 sióstr jestem w ciasnym pokoju.Moja matka i rodzeństwo Często obrażają mnie i oczerniają mnie oraz szarpią a czasem biją .O wszystko mnie obwiniają np.któraś z sióstr płacze nie znając sytuacji obwiają mnie i nie słuchają mnie.A jak jest jakaś kłótnia z rodzeństwem zawsze ja jestem obarczana największą winą i jestem obrażana przez matkę. Często płacze a matka uważa że ona ma ze mną ciężko a ja zawsze źle się zachowuję ,a że mi jest ciężko ,nie zważa na to.W domu jest często źle ,a przy gościach i psychologu moim udaje idealną matkę,mowi że mnie wspiera a tak nie jest.

Gość gość
Współczuję

Jak mi jest zle to ide do sasiadki (jest 30lat starsza ode mnie) i opowiadam jej o moich problemach, wyplacze sie, ona mnie wspiera. Może ty też powinnać o twoich problemach z kims (poza rodziny) porozmawiac

Gość gość
autorko ILE MASZ LAT???

Gość P0L0
Jak masz smartfon to je nagrywaj gdy się czepiają, albo dyktafonem, bo psycholog może nie uwierzyć że Cię gnębią. Nagrania kopiuj na Dropbox i/lub OneDrive i/lub GoogleDrite. I tym podobne dyski w tak zwanej chmurze.

Gość P0L0
Miałem na myśi GoogleDrive. I wiele innych. Ten ww. akurat jest chyba najpojemniejszy i ma dużo dodatkowych funkcji biurowych. SpiderOak jest najbezpieczniejszy, ale można korzystać ze wszystkich gdy jeden to za mało, lub gdy potrzebne kopie bezpieczeństwa. Nagrań oczywiście nigdy nie musisz wykorzystać, ale lepiej je mieć niż nie mieć. A im więcej tym lepiej. A zbędne zawsze można usunąć. Tylko ich na głos nie odsłuchuj bo Ci je zabiorą.

Gość P0L0
Mi nagrania uratowały skórę bo gdyby nie one to prokuratura chciałaby zanknąć mnie, a nie mojego ojca, acz go nie zamknęli, ale tylko dlatego że nagrania stronniczo pominęli jako dowody w sprawie. A woleliby aby tych nagrań wcale nie było. Nawet w telewizji niedawno pokazzali jak faceta oskarżono z celowym pominięciem monitoringu sklepowego. Taka Polska. Uważaj na siebie.