Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Elise00

Stosunek tydzień przed okresem,test pozytywny.

Polecane posty

Gość Elise00

Cześć ;). Moja sprawa wygląda następująco: mam cykle 25 dniowe,od sierpnia 2016 roku-wtedu poroniłam,będąc w 6tc. W grudniu,konkretnie 10.12,współżyłam bez zabezpieczenia,stosunek zakonczył się wytryskiem w środku. 17.12 przyszła @,trwała 3 dni.21.12 zaczęło mnie boleć podbrzusze i...pojawił się różowy śluz! Myślałam na początku,że to macica się oczyszcza po @,ale nie,to nie było to.Taki śluz miałam jakieś 2-3 dni.Od tamtego momentu mam bóle podbrzusza i pleców,oprócz tego mam barzo tkliwe i bolące brodawki,do tego bolą mnie piersi po bokach.Następnej miesiączki spodziewam się 11.01,ale wczoraj,bardziej z przekory niż pewności,zrobiłąm test i oczom własnym nie wierzyłam-po jakichś 6-7 minutach pokazała się II kreseczka! :).Bladzioch straszny,ale jednak! I teraz moje pytanie brzmi-czy to rzeczywiście ciąża,czy bardziej stawiacie na zaburzenia hormonalne? Bo jeżeli to ciąża,to wychodzi na to,ze zaszłam w nią przed @,która później przyszła! Stosunek z 10.12 był jedynym,który był bez zabezpieczenia.Czy któraś z Was tak miała?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować