Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coffee1207

Nie czuje podniecenia, pożądania, sex nie jest dla mnie przyjemny :(

Polecane posty

Gość Coffee1207

Zacznę od tego, że sex uprawiałam i wciąż uprawiam z jednym i tym samym mężczyzna. Jesteśmy razem od 3 lat, współżyjemy od ponad 2,5 roku. Nigdy nie czułam przyjemności podczas sexu, miałam momenty w których już dosłownie czułam ze zaraz osiągnę orgazm ale to uczucie zaczęło się zmniejszać aż znowu zaczęłam nic nie odczuwać. Nigdy nie mialam orgazmu innego niż łechtaczkowy, rozmawiamy o tym? Nie ukrywam tego przed nim, on tez jest tym zmartwiony. Mam już naprawdę dosyć tego, że tylko jemu jest dobrze. Uprzedzam pytania : nie jest dla mnie mało atrakcyjny, potrafi się mną zająć, sęk w tym, że ja nie czuje podniecenia. Już nie wiem co robić. Sex uprawiającym najchętniej codziennie, wynika to z potrzeby psychologicznej, moja psychika tego pragnie a ciało niekoniecznie. Co z tym dalej robić?

Gość gość
Nic, Niektóre tak mają.

Gość gośćg
A to twój jedyny partner seksualny. .??

Gość Kaśka Szczecin
Można poćwiczyć na boku, może potrzebujesz odmiany od tego co masz, nabrania wprawy. Znalazłam swego czasu wizytówkę takiego chłopaka ze Szczecina: www.pandlapani.szczecin.pl , po dłuższym zastanowieniu, pisaniu maili, zdecydowałam się na kilka spotkań, wiem, że jest to kwestia podejścia, ale poleciłabym go takiej osobie, która chciałaby spróbować, dyskretnie, bez pośpiechu. Obecnie mam już stałego partnera, ale jak ktoś samotny to zostawiam namiary, mi pomógł bardzo i byłam zadowolona.