Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biała, gliniasta kupa

Polecane posty

Gość gość

Temat może niezbyt interesujący, ale umieram z niepokoju. Tydzień temu podłapaliśmy u rodziny jakąś infekcję jelitową. Przyznam, że przedarło nas koncertowo-na dwa końce. Do tej pory coś nie możemy się wyzbierać. Niepokoi mnie jednak, że kupka mojego dziecka i moja ma dziwny kolor - taki bardzo bladożółty, biały wręcz. Oczywiście skonsultowałam się u dr Google i włosy stanęły mi dęba, bo może to oznaczać kłopoty z odpływem żółci z wątroby, wzw a, etc. Zanim jednak spanikuję, chciałam zapytać, czy ktoś miał taki przypadek, żeby po głupiej jelitówce/rotawirusie mieć takie problemy z kupą.

Gość gość
mój brat raz zrobił taką białą jak był niemowlakiem. mi sie nie zdarzylo

Gość gość
idź do lekarza. nie przypominam sobie czegoś takiego przy jelitówce.

Gość gość
Moj syn kiedyś po jelitowce miał taką, też się martwilam,, ale kolejna już była wporządku. Poczekaj kilka dni, pewnie się unormuje.

Gość gość
dokladnie- dont panik ;) obserwuj. a nie jadl czasem ananasa w jakiejs formie? on tak dziala.

Gość gość
Albo duzo nabialu?

Gość gość
Do lekarza

Gość gość
W zeszłym roku mój syn miał taką kupę po zatruciu pokarmowym. Okazało się ze tak zareagowała wątroba po zatruciu lekarz. Obserwuj dziecko jeżeli Biała kupa będzie się powtarzać trzeba będzie zrobić próby watrobowe

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi. Będę obserwować. Wydaje się, że jest lepiej, ale do ideału jeszcze daleko. Nie chciałam niepotrzebnie panikować, bo zapewne w takim wypadku szpital i badania, a wiadomo, że tam fruwa najwięcej zarazy.