Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym się zająć na wsi

Polecane posty

Gość gość

? Mam 18 lat, mieszkam na wsi. Ciągle przejmuję się tym, że nie byłem nigdy na randce ani nic z tych rzeczy. Czym mogę się zająć, aby zapomnieć o tym?

Gość gość
smoke weed every day

Gość gość
Nie stać mnie

Gość gość
Czytaj ksiązki, oglądaj tv, ćwicz, biegaj, znajdź hobby, zapisz się na jakiś kurs - te unijne są za darmo itd. Masz takie same problemy jak tysiace miastowych. A brak randki w wieku 18lat, to żaden odchył.

Gość gość
Nie lubię książek. Tu nie ma żadnych kursów

Gość gość
Kup sobie kury ,kaczki,indyki. Malego prosiaka badz cielaczka i zajmij sie hodowla:)

Gość Hrabia Valcutascu
rób to co reszta wiochmanów: pij wódę, żyj na koszt reszty społeczeństwa, bądź ciemna i beznadziejna etc. etc.

Gość gość
no to 2 rzeczy odrzuciłeś, a reszta? Biegać też nie masz gdzie? Ćwiczyć można i w domu, ucz sie jezyków - to też można robić w domu.

Gość gość
sluchasz jakiejsc muzyki?jest jakis bity trakt zeby na rolkach pojezdzic czy trasa na narty biegowki?podaje przyklady wlasnych zainteresowan, nie mieszkam na wsi ale miasto mi nie jest do niczego potrzebne

Gość gość
na WSI? przecież już mie ma WSI. zostali rozwiązani w 2006 roku.

Gość gość
Haha widać dlaczego nie byłeś jeszcze na randce. Jesteś po prostu nudny, na wszystko nastawiony na nie. Pewnie nie masz znajomych. Ja też wychowałam się na wsi i nigdy się nie nudziłam, po szkole spotykaliśmy się ze znajomymi i zawsze coś się znalazło ciekawego. Nadmienię, że mam 35 l, więc jak byłam w Twoim wieku na mojej wsi nie było powszechnego internetu-jak teraz, mieli nieliczni.

Gość pas
Pan Hrabia to chyba z autopsji ;-)

Gość gościnny
Stolarka, kowalstwo, produkcja serów, produkcja piwa, bimbru, wina, rękodzieło wszelkiej maści, kosze wiklinowe, rzeźbiarstwo, malarstwo, hodowla gołębi, strusi, winniczków, świerszczy, akwarystyka, zaopatrz dom w małą zieloną energię typu solarki, elektrowoltaika, wiatrak prądotwórczy, elektronika typu zestawy samodzielnego montarzu, fotografia analogowa, cyfrowa, renowacja i sprzedaż starych motorowerów, ....możliwości kończą się tam gdzie wyobraźnia

Gość gość
moze zespol?(jakbym byla zlosliwa to bym dodala disco-polo).jak masz talent i to sie wybijesz chocbys mieszkal w zabitej dziurze

Gość gość
Zacznij coś hodować. Może kury i sprzedawaj ekologiczne jaja? Mówię serio, teraz jest to naprawdę w cenie. Tylko trzeba zadbać o dobrą suplementację dla drobiu, najlpiej od https://www.feedoil.pl/.

Gość gość
Idź do roboty zarabiać na siebie to dziewczyna sama się znajdzie. Bądź pracowity. A że jesteś "nudny" ? Jest dużo też dziewczyn "nudnych". Nudni są dobrzy bo to są spokojni ludzie, którzy nie sieją stresu, nie hałasują, nie denerwują i nie robią problemów

Gość gość
Co do rzeźbiarstwa, o którym ktoś tutaj wspominał to mogę wam polecić www.testpol.com.pl Dostarczają masę gipsową i ceramiczną, które wykorzystuje się w rzeźbiarstwie. Jeżeli chcecie się tym zająć i to radzę wam się u nich wyposażać.

Gość gość
My też mieszkamy na wsi,, a jesteśmy młodym małżeństwem. Akurat postawiliśmy na hodowlę drobiu. Świetna sprawa, jedyne co stwarza wyzwanie, to kupno dobrej paszy. Na szczęście zaopatrujemy się tutaj http://avitech.info - polecam!