Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amadelka

Błonnik Co wybrac

Polecane posty

Gość amadelka

Zwracam się z pytaniem o błonnik, suplement każdej z nas, który jest lepszy: sypki np. do dodawania do jogurtów czy soków - w tabelkach Zastanawiam się którą opcje wybrać i który błonnik est najlepszy? Z jakiej firmy? Czymś się poszczególne błonniki od siebie róznią ?

Gość gość
Ja kiedyś brałam w tabletkach do ssania błonnik z ananasem - na pewno widzialas w aptekach - całkiem smaczny, ale często zapominałam brać te tabletki. No i zauwazylam ze jego dzialanie bylo takie sobie. Tak jakbym po prostu jadla cukierki a nie blonnik. Teraz staram się jeść na co dzień otręby owsiane, No i dorzucam do nich Fibra Vitale Jest to blonnik sypki dodatkowo Myślę że taki naturalny- najzdrowszy. No i dzialanie rowniez jest Lepiej się wchlania.

Gość gość
Najlepszy błonnik to ten pozyskiwany naturalnie z ziół. . Również kupuję Fibra Vitale ponieważ jest wykonany z babki jajowatej i babki plesznik ( z dodatkiem siemienia lnianego). Wiadomo,że cena z racji składu idzie w górę ale za to nadrabia wydajnościa.

Gość gość
Fibra vitale faktycznie jest super. Drogi, nie byłam do niego przekonana ale namowiły mnie dziewczyny z silowni. Nie będe się tutaj rozpisywała ale potwierdzam wszystko co piszecie.

Gość gość
Łupina nasienna babki jajowatej wspiera pracę jelit, oczywiście. Ja też wybrałam suplementację z jej dodatkiem, a konkretnie colon hepato. Ma kurkumę w składzie, którą btw bardzo lubię, a która wpływa pozytywnie na wątrobę. Rzeczywiście po jakimś czasie stosowania widać różnicę. A i rzecz jasna proszek. Choć ja preferuję wsypać go do wody i wymieszać i wypić.

Gość tuwimka
Wiesz co, tez piję colon z tym, że ja mam wersje slim bo próbuję się trochę odchudzić :) Ale tez ma w składzie sporo błonnika i cykorii , po wypiciu nie odczuwam głodu. No i regularnie się wypróżniam :)

Gość AlealaAleksandra
Tuwimka, jak sie spisuje ten colon slim? ja próbowałam colon c i byłam zadowolona, czym sie roznia?