Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje rady

Polecane posty

Gość gość

Siemka odrazu przejde do rzeczy mam kłopot z "dziewczyna" ( wiem przewalone) Może zacznę od tego ze od 6 miesięcy zachowywała się dziwnie ^^ tzn niby ze mnie "kocha" ale nie chce ze mną być ( ze nie jest gotowa czy coś takiego) całować się całuje nawet czasami było cos więcej ale nic nie zaszło takiego szczególnego xd od 4 mięs wiem ze mnie oklamywala xd pod względem palenia(mi obiecała ze nie będzie ) i spotkania się z innymi ( mi mówiła ze idzie z koleżankami a tu się okazywało ze spotyka się z jakimś chłopakiem oczywiście chyba nic nie było takiego między nimi ) dowiedzialem się wchodząc jej na fb wiem niefajnie (caly czas do tego wraca jak mówimy o tym i każdemu podaje ten argument mówią o mnie ) była ze mną 15 h w związku potem jej coś się odmieniło :/ jest ten kłopot ze się niby pogodzilismy wróciliśmy do tego jak było ale ja dalej jestem w punkcie wyjścia czyli całuje się itd Ale dalej niby nie gotowa czy nie wie sama xd a jak przyjdzie coś do czego to tak bardzo zazdrosna xd tylko doszedł kolejny kłopot zlewa mnie przy pisaniu i względem spotkań ciężko znaleźć jej dla mnie czas xd(zależy mi na niej bardzo ) co robić żeby znów się zainteresowała? :/ jak pisać żeby ona chciała pisać cały czas ?:/zawsze ja przepraszam nawet jak to ona zawiedzie kupowałem jej misie itd a ona tak trochę się nie fajnie zachowuje co robić :/

Gość gość
dowiedzialem się wchodząc jej na fb x I w tym momencie powinien zakończyć się związek.

Gość gość
olej ją a wtedy sama za tobą zacznie latać. Nie zależy jej na tobie i tyle w temacie!

Gość gość
Latać za kimś, kto jak szczyl włamuje się na jej konto i narusza tajemnicę korespondencji z przyjaciółmi? Latać to ona może za nim, ale z pozwem sądowym. Jest teraz na jej łasce lub niełasce. Pieluchy niech sobie najpierw założy ten dzieciuch, żeby ze stresu nie narobił w majty pewnego dnia, jak nie ma żadnego wstydu ani poczucia przyzwoitości.