Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla niego na 30 urodziny

Polecane posty

Gość gość

Szukam prezentu dla mężczyzny na 30 urodziny, jakieś pomysły ?

Gość gość
Strapon będzie ok 🖐️

Gość gość
Nic nie zastąpi siarczystego OzP 🖐️

Gość gość
może jakieś perfumy, lub coś bardziej osobistego

Gość gość
Może Fiata 126p, w wersji 650 ??? Polski Fiat 126p/650 ułatwia w naszym kraju zaspokojenie najpilniejszych potrzeb społeczeństwa na własny samochód. Chociaż nie jest pojazdem przeznaczonym dla dużej rodziny, ale z powodzeniem nadaje się nie tylko do ruchu miejskiego i nieźle spisuje się na dłuższych, np. urlopowych trasach pod warunkiem niezabierania ze sobą pokaźnego bagażu. W ocenie modelu 650 nieznaczna poprawa osiągów trakcyjnych została okupiona podwyższonym zużyciem paliwa. Jako, że ten model samochodu przez wiele lat będzie jeszcze figurował w programie produkcyjnym Fabryki Samochodów Małolitrażowych będzie on ulegał dalszej modernizacji, aby dorównać postępowi technicznemu i jeszcze lepiej spełniać te wymagania, które stawiane mu są jako najpopularniejszemu pojazdowi na naszych drogach. Cena samochodu Polski Fiat 126p/650: 92 000 zł lub 1350 bonów PKO.

Gość gość
Zastanawialas sie może nad zegarkiem lub jakąś inną biżuterią ? Polecam sprawdzić https://minuta.pl/

Gość frankieeee
kamerka sportowa moze? ja swojemu kupiłam w teletorium to teraz wszędzie zabiera ją ze sobą i kręci wszystko co się da

Gość werka789
Ja bym pomyślała nad czymś bardziej dla męża tzn mam na myśli coś takiego https://secretplace.pl/547-pierscienie-erekcyjne . Myślę że to o wiele fajniejszy prezent, przy okazji więcej przyjemności dla obojga. Faceci lubią takie zabawki.

Gość resay
Nie wiem co Twój facet lubi ale może ma jakieś pasje zainteresowania i coś z nimi związanego może? Tutaj https://www.didwear.com/ masz duży wybór takich tematycznych koszulek. Może akurat coś się wpasuje.

Gość meggimu
o taka koszulka z fajnym nadrukiem to świetny pomysł. tylko 30 urodziny to cos jeszcze bym dorzuciła. koszulkę z nadrukiem i coś bardzo praktycznego na zasadzie jakieś spinki do mankietów. i taki zestaw będzie dobry. do tego jakiś alkohol i bedzie zadowolony.

Gość resay
Bo takie koszulki to fajna sprawa bo zawsze się przydają. Nawet jak ktoś codziennie chodzi w garniaku to po pracy zawsze sobie fajnie założyć taką luźną koszulkę i sobie w niej pochodzić. A jeszcze jak jest związana z pasją to już w ogóle.