Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

marzę o romansie ze starszym facetem

Polecane posty

Gość gość
Starszym o 40-45 lat?

Gość gość
A Ty ile masz lat?

Gość gość
Po co Ci takie stare dziadki? Lubisz obwisłe cielsko i stare jajka?

Gość gość sysia
GośćKatowice dziś po pierwsze to pokazuj kluczyki mitomanie na rencie inwalidzkiej, a po drugie to zabieraj tą k****e i won na priva! :D

Gość Michał121212
17:06 widocznie lubi, a co masz z tym problem?

Gość gość
Michał121212 dziś 17:06 widocznie lubi, a co masz z tym problem? x Tak mam niech stare dziady parzą się z babami w swoim wieku :P X Studzia ojca nie miałaś że Cię do starszyzny ciągnie?

Tak 36 letni też może być, ale poniżej 35 już odpada :) lubię starszych (do dziadków to im daleko :o), bo z nimi się dogaduje, a to jest najważniejsze w związku - mieć wspólny język. Gowniarzami nawet nie zawracam sobie głowy.

Gość gość
Czyli tatuś był nieobecny i niedostępny emocjonalnie?

Gość gość
Cebula ty to jednak pojepana jestes 🖐️

A ja zaaplikowalem do sklepu odziezowego Superdry na pol etatu i zastanawia mnie czy jesli mnie przyjma, bo istnieje takie prawdopodobienstwo to czy isc czy nie. Ja nie jestem normalny, miewam hystawki nastrojow nie potrafie zmusic sie do pracy. Chic 3-4 godziny dziennie w sklepie odziezowym mija raz dwa, wiem bo mam doswiadczenie. Zobaczymy... ogolnie to jestem na nie ale jakbym mial ta robote to moge sobie grac bez problemu w gry inline, moge sobie kupic ps4, ale z roboty bym zrezygnowal predzej czy pozniej, bo prawdziwy hajs jest na grze path of exile a do tego musze grac 24/7.

GoscKatowice jesteś podszywem :classic_cool: ! A jak ja poznałam mojego ex to zobaczyłam jaki powinien być ojciec. Widziałam w jaki sposób on wychowuje dziecko i tam nigdy żadnego krzyku i nerwów nie bylo i nie ma

Gość gość
Studzia już wiadomo podświadomie tatusia szukasz. Idź do psychologa rozwiązać problemy, a nie starcom się oddajesz. Ile Twój eks miał lat?

Hahahah... nie glod to akurat mi nie frozi i nie martwi :/. Ja czuje sie uzalezniony od gry runescape, na razie mam przerwe, ale wroce do tej gry i bede napieeeerdalal XD. Zawsze se chcialem chodzic do robo a po robo grac w gry... sklep z ciuchami tam sie czuje jak na kwasie. Odlot w chui.

Gość gość
Wiele dziewczyn woli starszych tak o 10 lat czuję się wtedy przy nich bezpieczne i lepiej się rozumieja niż z jakimś 25 letnim łebkiem...

Gość gość
ja mam 33 i właśnie romasuje z 45 latkiem:P jest bardzo pociągający chociaż zmarszczki widoczne ale ciało wysportowane. Po prostu ma w sobie to coś czego brakuje moim rówieśnikom

Michal a czego zescie sie tak tej matkj doczepil?? Ja mam w spadku juz okolo 5 mieszkan i mysle ze kilka domow mi tez wpadnie a ty mi bredzisz o matce?? Grajac se w gry caly czas mi spadku przybywa. I co z tego jak nawet nie mam kasy na membership w runescape xdd.

U mnie w anglii jest wiosna do tego wdycham sobie codziennie swieze czyste i morskie powietrze o ktorym w tej warszawce mozecie pomarzyc.

Gość gość
Spiertalaj projekcie :P

Gość gość
Do pośredniaka byś się lepiej przespacerował :D🖐️

Gość gość
Ja mam 36 lat i szukam dziewczyny z ktora zamieszkam w uk razem.Mieszkam juz tu jak cos. Jak cos pisz dolondynu@gmail.com