Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skad sie bierze taki narcyzm u niektorych facetow,ze naprawde mysla...

Polecane posty

Gość gość

ze moga miec kazda ?A predzej czy pozniej jakas laska im odmowi i ci bogowie pekaja ze zlosci,bo jak ona tak mogla ?Przeciez kazda na mnie poleci...Uwielbiam patrzec,jak tacy faceci sa sprowadzani na ziemie.Macie w otoczeniu moze takie przypadki ? :)

Gość gość
Skad oni maja takie wielkie mniemanie o sobie ?Bo mnie to smieszy :)

Gość gość
Mozna sie kochac takim,jakim sie jest.Ale to nie znaczy,ze trzeba byc tak zadufanym w sobie,zeby myslec,ze kazda na ciebie poleci.Bo to jest absurdalne i glupie.

Gość gość
Sorry ale to kobiety są mistrzami w samozachwycie.

Gość gość
gość dziś Sorry ale to kobiety są mistrzami w samozachwycie. x Z autopsji powiem,ze wcale tak nie jest.

Gość Helel ben shachar
"Mozna sie kochac takim,jakim sie jest.Ale to nie znaczy,ze trzeba byc tak zadufanym w sobie,zeby myslec,ze kazda na ciebie poleci.Bo to jest absurdalne i glupie." Do What Thou Wilt. This Is The Law. Love is The Love, Love Under Will...

Gość Helel ben shachar
17:58 - * "Love Is The Law"

Gość gość
No właśnie....a jak odmówisz dania d**y to taki zaczyna się wyżywać od razu.Poznałam faceta na portalu pewnym, nie chciałam seksu z nim to stwierdził,że traci cenny czas.A ja mu od początku dziękowałam a ten dalej pisał i to stwierdzenie!No padłam :)

Gość gość
Nie jest? Każda z was twierdzi że jest piękna a co najmniej ładna, każda z was twierdzi że wszyscy się za nią oglądają i od adoratorów nie może się opędzić, każda po ciąży wygląda lepiej niż przed , każda jedna jest przekonana że zasługuje tylko na najlepsze... Wymieniać dalej?

Gość gość
gość dziś Nie jest? Każda z was twierdzi że jest piękna a co najmniej ładna, każda z was twierdzi że wszyscy się za nią oglądają i od adoratorów nie może się opędzić, każda po ciąży wygląda lepiej niż przed , każda jedna jest przekonana że zasługuje tylko na najlepsze... Wymieniać dalej? x Kazda ?Ja zaobserwowalam,ze siedza tu tak samo kobiety,ktore uwazaja sie za bostwa jak i te,ktore sa bardzo zakompleksione i uwazaja,ze sa brzydkie.

Gość gość
up :)

Gość gość
r****ajmy się dziadku

Gość gość
macie w otoczeniu? Nie, bo się takimi idiotami nie otaczam, ale poznałam wielu. W czasach gdy szukałam miłości (:O) na portalach randkowych - pasztety pisały do mnie albo do moich koleżanek, do ślicznych lasek albo w erze gg, na czatach, każdy opisuje się jako "podobno przystojny" potem wychodzi jakiś 160cm łysy albo rudy grubas :O dla odmiany, prawdziwe ciacha zwykle są skromne :)

Gość gość
Mamusie im poskąpiły prawdy, a po drugie tacy pewni siebie zazwyczaj ****ają co popadnie i im sodówka uderza do głowy

Gość gość
to też tyczy dziewczyn że każda myśli że jest boska, ładna, idealna a faktycznie jest przecietna bądź brzydka więc cześciej można spotkać kobietę która jest narcyzem niż faceta

Gość gość
każda uważa że jest najładniejsza i zasługujecie na najwieksze ciacho

Gość gość
polscy faceci to narcyzi, żeby oni jeszcze byli przystojni a to takie wymoczki :o