Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ok widze

Polecane posty

Gość gość

że to nie ma sensu.. nie chcesz tej kawy to nie. Zresztą to nie miało sensu od samego początku, bywaj.

Gość gość
s*******laj manipulancie. nie mam ochote na kawe z ludzmi ktorych gole fiu.ty widzialam na zdj. to mnie zniesmacza. i co siedzac na kawie nie byloby ci wstyd? a ja pijac kawe mialabym miec w glowie obraz twojego siu.ra? to juz by mi sie nie chcialo z toba gadac, bo o czym, o twoich kafelkach czy o siu.rze? ble

Gość gość
Chodzi o to, że próbujesz tłumaczyć mi, że jedyne wyjście jakie mam, to zostać twoją szmatą, bo na nic innego nie moge liczyć.. z tym że ja do tego momentu realnie nawet nie wiem czy chce czegoś więcej, nawet cię nie widziałam nigdy ;) Natomiast, przez twoj charakter wiem, czego nie chcę ;) Zachowujesz sie jak jakiś zboczony wujaszek, który chce zaliczyc 14letnia siostrzenice.. to jest obleśne :P Fai schifo.. po co to zaproszenie na kawę? Czebabyło od razu nr pokoju podać :P

Gość gość
nie wyciągaj lepkich spermarskich łap po to co nie twoje. czyste kobiety przeznaczone są dla równie czystych porządnych i spokojnych mężczyzn. szmaty szukaj u mamusi swej, może sobie krocze nią przeciera.

Gość gość
Hej, ale nie pamiętam, żebym splawila Cię na kafe... A w realu przecież uciekasz... ;)

Gość gość
to s*******laj dalej

Gość gość
Najgorsze są takie wątki gdzie nie wiadomo kto odpowiada... To może być nowo poznana dziewczyna, a może być jej zazdrosny ex...

Gość gość
Ojej to jest panstwo policyjne przesledza twoje ip, wystarczy ze powiem gdzie maja szukac, wykorzystam taka możliwość rowniez na gg ;) juz tam insynuowales moja konfabulacje.. Nie zasluzylam na to wszystko, to fakt.