Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam dwojki dzieci

Polecane posty

Gość gość

Czy wasze dzieci sie dogaduja miedzy soba czy raczej dra koty? I w jakim sa wieku? Bo moje maja 9 i 12 lat i niema dnia bez klutni. Z regoly to mlodszy zaczepia starsza i specjalnie drazni ale ona tez nie pozostaje dluzna. Codziennie niema dnia bez tluczenia sie.kiedys jak syn byl malutki to corka za nim przepadala a teraz w chwilach zlosci potrafi powiedziec ze chcialaby byc jedynaczka. Ale sa tez takie chwike ze razem.sie dogaduja i smieja jednak to raczej nie za czesto. Jak jest u was drogie mamy???

Gość gość
Różnica dwa lata. Biją się i kochają na zmianę. I tak jak u ciebie częstsze zaczepki ze strony młodszej.

Gość gość
błagam, słownik ortograficzny...

Gość gość
Między mną i bratem są 4 lata różnicy. W dzieciństwie biliśmy się i kłòciliśmy non stop, a pomiędzy tym non stop się kochaliśmy i tylko ktoś spróbował nakrzyczeć lub dokuczyć drugiemu to od razu z pazurami

Gość Jedynaczka4
Też jestem ciekawa opinii innych mam.U mnie nie ma takich sytuacji ponieważ dziewczynki są jeszcze małe.Widzę że ślicznie bawią się obie chociaż słabo mówią obie:D

Gość gość
nie ma kłÓtni regUły Używaj wielkich liter, czytać się nie da.

Gość gość
Dwie dziewczynki 7 i 9 lat. Na zmianę się kłócą i świetnie dogadują. Jednak, gdy któraś ma problem poza domem z rówieśnikami, lub w szkole to murem stoją za sobą i sobie pomagają.

Gość gość
Mam 7 lay starszego brata tez na zmianę się kochaliśmy lub klocilismy. Pamiętam te walki kto silniejszy;) kto komu dokopie lub dokuczy. Świetnie się dziś dogadujemy, mamy codzienny kontakt i zawsze się wspieramy mimo że on już ma 40 lat ;)

Gość gość
Syn 12 lat corka 10 miesiecy i na razie sie dogaduja