Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyszlosc i życie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 15 lat i już mam dość życia. Boje sie o moja przyszłość. Jestem wielkim beztalenciem. Wydaje mi sie , ze nic nie potrafię. W szkole idzie mi średnio. Matematyka u mnie leży i boje sie egzaminów które są przede mną. Jestem głupia. Naprawdę martwię sie o moja przyszłość. Jestem dość ambitna a wiem ze w przyszłości będę sprzątać ubikacje albo gorzej będę bez pracy na utrzymaniu rodziców. W dodatku jestem bardzo nieśmiałą osobą i nic nie umiem załatwić. Czasami boje sie nawet kupic wodę w sklepie. Boje sie innych ludzi. Stresuje sie na każdej lekcji aż tak ze kręci mi sie w głowie i jesteś mi niedobrze. Jak sobie taki człowiek jak ja ma sobie poradzić w świecie ? Co mam robić z życiem ?

Gość gość
Obawa jest słuszna tylko boisz się czego innego niż ci się wydaje. To dopiero początek horroru. Tak zwane normalne życie czyli praca, opłaty, kredyty itp. to gehenna. Boisz się podświadomie tylko naprawdę nie wiesz czego tzw. normalnego życia. System jest tak skontruowany, że dostaniesz tą pracę itp. ale zajedziesz się na śmierć i przestaniesz totalnie myśleć. Radzę modlitwy do Boga puki jesteś młoda. Im szybciej zaczniesz tym lepiej. Proś o otwarcie oczu. Zacznij myśleć.