Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lourdesleon

Czy sadzicie, ze bardziej kochal ex?

Polecane posty

Gość lourdesleon

Hej :) Od kilku dni jestem na urlopie w domu, moj chlopak został w kraju w którym mieszkamy jestesmy ze sobą od prawie roku. Zawsze mowi, ze mnie kocha i zależy mu na mnie, ze jestem wyjątkowa, nigdy na prawdę mnie nie obraził i często pomimo moich okropnych humorów ze mna wytrzymuje (choć ja pewnie zerwałaby gdyby on sie tak zachowywał) przed moim wyjazdem był naprawde kochany i wgl juz pierwszego dnia napisał ze kocha mnie i tęskni, ale z dnia na dzien pisze coraz mniej jak odpisuje to co wiele godzin i nigdy nawet nie zaproponował, ze zadzwonił. Wczoraj rozmawiałam z nasza wspólna przyjaciółka która kiedys tez przyjaźniła sie z jego ex, i powiedziała mi, ze gdy ona wyjechała to rozmawiał z nia Non stop i dzwonił :( ze gdy byli razem ciagle kupował jej jakies prezenty, dla mnie nigdy nie robi nic spontanicznie :( Naprawde wczesniej nie bylam zazdrosna, ale przez ten wyjazd zaczęłam byc troche zazdrosna o nia :( On twierdzi ze jej nienawidzi bo strasznie go zraniła, zdradzała go, ale co o tym myślicie? Przesadzam? :(

Gość gość
hehe u mnie odwrotnie, ja wyjechalam bo nie chce mieszkac za granica ale na miesiac tylko odpoczac. Pisze mnie do niego, nie dzwonie ani nic. Wiem ze nie wracam on chyba tez wie juz. Takze spodziewaj sie ze za jakis czas powie zebys nie wracala.

Gość gość
Że jesteś j******a

Gość lourdesleon
Ale ja wracam w niedziele, wyjechałam tylko na 10dni

Gość lourdes Leon
gość od j******a, w sensie, ze nie mam czym sie martwić? Jesli tak, to dzieki za odpowiedz poprawilas/es mi humor :)

Gość gość
Nie tęskni za toba dlatego nie dzwoni to po co masz do niego wracać, nie bądź naiwna.