Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak mnie zle traktuje

Polecane posty

Gość gość

Mojego pierwszego chłopaka poznałam w 1 gimnazjum, aktualnie jestem w 3 liceum. Od jakiś 2 lat zaczęliśmy się kłócić, zaczął mnie kłamać i chodzić na różne imprezy sam po czym kilka razy dowiedziałam się że całował się z inną dziewczyna. Dokładnie rok temu postanowiłam to skończyć, poznałam fajnego chłopaka, zaczęliśmy ze sobą być ale nie mogłam się do niego przekonać, nadal myślałam o byłym, który za mną latał przez te kilka miesięcy i nie dawał mi spokoju żebym do niego wróciła. wkoncu stało się, nie jestem z tamtym chłopakiem od kilku miesięcy, wróciłam do 'pierwszej miłości ' która znowu mnie oklamuje, pisze z innymi dziewczynami i doprowadza mnie do placzu a ja nie umiem tego skończyć. Zaraz studniówka na którą mamy iść razem a on z kimś pisze. Wiem że powinnam to dawno skończyć ale przez te kilka lat tak się przywiazalam że nie umiem :(

Gość gość
Po co do niego wróciłaś skoro było źle a tamten chłopak fajny? Czasem pierwsza miłość to nic innego jak szczenięce zauroczenie. Jakbym ja została ze swoim pierwszym chłopakiem teraz miałabym na głowie alkoholika narkomana. Zostałabym w rodzinnym miasteczku i ogólnie by mi się w życiu nie powiodło

Gość gość
Sama sobie winna. Rozumu brak to płacz dalej.

Gość gość
No to sobie płacz.

Gość gość
Czemu olałaś fajnego chłopaka dla buraka. W imię sentymentu? Daj spokój najlepsze co możesz zrobić to znów się z nim rozstać tym razem na dobre

Tak to jest jak dzieFczynki zaczynają robić sobie pseudo związki w (olaboga) 1 gimnazjum. Po co wracałaś do pacana? Jesteś głupia to cierp.

Gość gość
Autorko jesteś?

Gość gość
Po prostu przez tyle lat zdążyłam się bardzo przywiązac a teraz brak mi silnej woli, boję sie też faktu że zostanę sama. Wiem, głupie myślenie ale nie daje rady go zmienić, chcialam skończyć to już kilka razy ale znowu uleglam

Gość gość
i bedziesz ulegać aż do końca życia. Pogódź sie z tym

Gość gość
Masz 18-19 -lat i już się boisz że zostaniesz sama? Tragedia. Przywiązać to się można do niesfornego zwierzaka. A facet z którym jesteś ma cię uszczęśliwiać a nie okłamywać. Chciał żebyś wróciła bo nie musi się starać może robić z tobą wszystko a ty i tak z nim będziesz bo tob"pierwsza miłość" ogarnij się i nie marnuj sobie życia nie warto

Gość gość
dobrze ci napisali - twoja wina. Zawsze będziesz traktowana jak wycieraczka i nic w życiu nie osiągniesz skoro w 3 gimnazjum twoim głównym problemem jest facet który ma cię gdzieś

Gość gość
Jestes jeszcze młoda i na błędach się uczysz, nabierzesz doświadczenia. Ale pamiętaj jedną radę : Chłopak traktuje ciebie tak, jak sama nazwa to pozwalasz. Szanuj siebie.

Gość gość
Ja nie rozumiem czemu dziewczyny/kobiety wracają do dupków i zostawiają tych fajnych. Sama miałam,faceta dupka mając 18 lat wytrzymałam rok po zerwaniu błagał przepraszał prosił i o mało co nie uległam ale na studiach poznałam fajnego chłopaka i do tej pory z nim jestem