Gość gość Napisano Styczeń 11, 2017 Hejka :)) To moje pierwsze pytanie na tej stronie więc proszę o wyrozumiałość. Moje włosy mają kolor ciemny brąz. Około pół roku temu przefarbowałam się na czarno. Na początku było niby okej, później uznałam że ten kolor wygląda na mnie mega sztucznie. W październiku głupia ja kupiłam rozjaśniacz do włosów i nałożyłam go myśląc że jak będzie na moich włosach około 5-10 minut to rozjaśni mi je do kolory naturalnego brązu. Gdy zmyłam go miałam plamy na włosach, w jednym miejscu byłam nadal czarna a w innym ruda :( następnego dnia poszłam już po kolejną farbę i nie zwracając uwagi na to że mega niszczę swoje włosy nałożyłam ją. Teraz mam całkiem czarne włosy, w niektórych miejscach mam kosmyki blond bo nakładałam sobie farbe sama, niedokładnie i tak to wyszło ;/ przed chwilką w Rossmannie kupiłam "zmywacz do farby". Gdy wróciłam do domu zaczęłam się zastanawiać czy czasem nie zmyje mi on farby a nie zostawi tych plam po rozjasniaczu? Wiem ze pewnie niektore panie mnie teraz wysmieja ale mega panikuje i nie wiem co zrobic... Pomocy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach