Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak ma mnie za szmate

Polecane posty

Gość gość

Jakiś zaś temu dowiedział się że zanim go poznałam romansowalam z ładnym facetem. Mało o nim wiedzialam. Wakacyjna przygoda i tyle. Tak się stało że potem poznałam mojego obecnego faceta który w jakiś łamany sposób ma wspólnych kolegów z tym ładnym. Od momentu kiedy to wyszło mam wrażenie że traktuje mnie jak szmate. Nigdy mi tego wprost nie powiedział, ale tak czuję. Gdy rozmawiamy o seksie, to jakoś tak zachacza o delikatnie o mój romans, a potem daje jakiś dziwny wniosek. A ja siedzę i mysle że traktuje mnie jak szmate tylko mi tego nie mówi. Zaczyna mnie to prześladowac. Czy mialyacie kiedyś taka sytuacje że chłopak dowiedział się od osób 3 o waszej przeszłości, którą wolalybyscie zachować dla siebie? Wszystko co wie jest prawda i nie ma żadnych przeklaman.

Gość gość
To nie takie byle g****o, jak byle gownem ten ładny facet Cię obdarowal. Każdy wyznaje jakieś wartości. On ma prawo Cię nie szanować i tak Cię nazywać. Ty masz prawo mieć go głęboko, zostawić go i szukać dalej. O co ;)

Gość gość
puszczalas sie to czego oczekiwalas ze bedzie dumny ze ma ochlap za dziewczyne?

Gość gość
Kolejny jakiś zakompleksiony d**ek.

Gość gość
kobiety pragna roochacza a mezczyzni nie szanuja puszczalskich kobiet.

Gość gość
No to go zostaw

Gość gość
dziś ee tam.. o ile sam prezentuje się w tym kontekście lepiej, to ma prawo wymagać. Ja to tylko czekam, aż to całe obyczajowe s******lenie huknie na łeb i zacznie się czkawką wszystkim odbijać seksy na lewo i prawo. W dobie internetu, gdzie prawie każdy zna każdego takie szlaufie zachowania mają bardzo krótkie nóżki i prędzej czy później wyjdą. Nie wiem po co takie coś ukrywać. Aby potem myśleć rzucić, nie rzucić.? Tak byś wiedziała od początku czy chłopak mam wywlone w to robiłaś, a tak to masz głupi problem. Najbardziej mnie śmieszy Twoja reakcja.. coś mi mówi dziewzynko, że Ty masz większy problem sama ze sobą. 'ŻE KTOŚ WIE, ŻE SIE PUSZCZAŁAŚ :O' Straszne co? :D Jak boisz się reakcji innych i to jak będą Cie poszczegać za podejście do seksu, to wstrzymaj się w te zabawy i najpierw dorośnij, a potem używaj. W taki sposób unkniesz wielu problemów. Tyle w temacie.