Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgorsza nacja

Polecane posty

Gość gość

Historia przejmowania władzy przez żydów w Polsce, powinna być przestrogą dnia dzisiejszego, ponieważ oni nigdy nie zrezygnowali z planu zniewolenia naszego narodu.

Gość gość
dokladnie. a najlepsza zemsta jest na zimno :) niedlugo przecztam ksiazke o tych pejsatych swiniopasach. bede bogatsza w wiedze nt wrogow

Gość gość
Kędzierzyn-Koźle Miasto w Polsce Kędzierzyn-Koźle – miasto w województwie opolskim oraz siedziba powiatu kędzierzyńsko-kozielskiego, położone na Nizinie Śląskiej, na Śląsku Opolskim. Wikipedia Powierzchnia: 123,4 km² Pogoda: -4 °C, wiatr płd., 16 km/h, wilgotność 59% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 210 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 58 749 (2015) Czas lokalny: środa, 18:10

Gość gość
wystarczy w google wpisać- wywiad Bronisława Geremka. Wtedy wszystkim się rozjaśni kto i w jakim celu powołał solidarność, do czego w Polsce dążą żydzi. No i jego osobista nienawiść do polaków. Radzę poczytać

Gość gość
no to wiadomo o co walczą KODziady

Gość gość
KORyciarze/ ciamajdan / KODomici itd.

Gość gość
Urodzony w Maroku deputowany do Knesetu, a przy tym wiceminister ds. religijnych, rabin Eli Ben Dahan w wywiadzie udzielonym dla gazety „Maariv” stwierdził, że nawet homoseksualni żydzi mają „wyższe dusze” od gojów. „Chcę, by państwo było żydowskie. Rzeczy, które są przeciwne jego wartościom, kulturze i tradycji nie zostaną zaakceptowane” – podkreślił.

Gość gość
Rabin Owadia Josef Rabin Owadia Josef to nie tylko powszechnie szanowany kapłan, ale także polityk. Jest duchowym przywódcą religijnej partii Szas wchodzącej w skład obecnej koalicji rządzącej. – Goje rodzą się tylko po to, by nam służyć. Bez tego nie mieliby po co istnieć na tym świecie – powiedział Josef podczas wystąpienia w synagodze. – Po co goje są tak naprawdę potrzebni? Będą pracować, będą orać, będą zbierać plony. My zaś będziemy tylko siedzieć i jeść jak panowie – podkreślił.

Gość gość
izraelski premier Ariel Szaron do Szimona Peresa 3.10.2001, cyt. radio Kol Yisrael (nagranie) "Gospodarka Izraela jest w doskonałej kondycji. Izraelscy biznesmeni inwestują wszędzie na świecie, a Izrael notuje w tej chwili bezprecedensowe ekonomiczne sukcesy. Obecnie osiągnęliśmy gospodarczą niezależność i wykupujemy Manhattan, wykupujemy Polskę, Rumunię oraz Węgry. I wedle mojej wiedzy nie mamy z tym żadnych problemów''

Gość gość
właśnie czytałam ten wywiad Geremka. Ja pierdzielę. Nigdy byn nawet niepodejrzewała że to taka szuja była.

Gość gość
Prezydent Izraela Szimon Peres http:// www.youtube.com/ watch?v=JL4Cu-K17vE „Bardzo dobrze wiecie, i wiedzą to równie dobrze głupi Amerykanie, że my kontrolujemy ich rząd, bez względu na to kto siedzi w Białym Domu. Sprawa jest taka, ja to wiem i wy to wiecie, że żaden amerykański prezydent nie może nas sprowokować, nawet jeśli zrobimy coś nie do pomyślenia. Co oni (Amerykanie) mogą nam zrobić? To my kontrolujemy Kongres, media, rozrywkę i wszystko w Ameryce. W Ameryce możecie krytykować Boga, ale nie możecie krytykować Izraela.”

Gość gość
Bóg widząc to te żydy wyprawiają zesłał na ziemię syna swego by im trochę wytłumaczyć że tak się nie robi, to go chuje ukatrupili,dalej robią swoje i jeszcze mają czelność zwać się narodem wybranym. Szuje p********e