Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopyw39

Problem z Kiciochem

Polecane posty

Gość kopyw39

Nasz mały Kicioch ma już 9-lat. Taka ksywka mojego syna towarzyszy mu od przedszkola, jego ojciec, a mój mąż, mu ją wymyślił. Zawsze gdy pytam go o pochodzenie tej ksywki to mnie zbywa ( ͡° ʖ̯ ͡°) Mówię na zaś, żebyście też nie pytały. Ale do sedna. Mój nastolatek uwielbia komputery i internet. Całe dnie spędza przed monitorem. Normalnie mi to nie przeszkadza, bo mały uczy się programowania, mówi, że w internecie pomagają mu koledzy i on będzie programistą. Niestety od jakiegoś czasu zaczęły dziać się niepokojące rzeczy. Mały chodzi po domu i krzyczy "A ZIELONKI DUPA CICHO!". Na początku ignorowałam to, bo myślałam, że samo przejdzie. Ale problem zaczął się nasilać. Kicioch wykrzykuje to hasło nawet w sklepie, w autobusie i w szkole! Dziś przyniósł uwagę, bo powiedział tak do katechetki gdy ta tłumaczyła, że ludzie nie pochodzą od małp i zaprzeczała teorii ewolucji. Rozumiecie? Kicioch wstał na lekcji i powiedział do nauczycielki: "A ZIELONKI DUPA CICHO!". Nie mam już siły i nie wiem jak z nim rozmawiać. Mąż na wyjeździe. Teściowa mówi, że opętał go szatan i radzi iść z nim do kościoła. Ale mały gdy to usłyszał to tylko zaczął się śmiać i powiedział do teściowej: "USUŃ KONTO ZIELONKO". Nie wiem już co robić ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Gość gość
DO EGZORCYSTYYYYYYYYYYYYYYYY

Gość gość
to przez komputer to nazendzie szatana1!!!!!!

Gość gość
Tempe idiotki jakiego szatana??? jak bog nie istnieje

Gość gość
od kiedy 9latek to nastolatek?