Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic ona 26

wyjechac do niego, czy zostać i sie rozstać

Polecane posty

Gość co robic ona 26

cześć, rok temu poznalam faceta. Na początku z mojej strony nie bylo nic wiecej, bo nie czulam tego czegoś. on zabiegał, aż się zakochałam. potrzebowalam na to 5 miesiecy, ale wpadlam po uszy. minelo pol roku. Wszystko pięknie tylko... on jest z Niemiec. widzimy się 1- 2 razy w mcu, albo ja jade do niego, albo on do mnie. on szukal pracy w PL, ale przestawić się z euro na zlotowki ciezko. mial kilka propozycji, lecz za mała płaca. Kocham go, ale... jedyne wyjsci e,aby byc razem to moja przeprowadzka do niemiec. Mam obawy, jak przed kazda zmiana, poza tym nie znam języka. wiem , mozna się nauczyc, najlepiej na miejscu. ale ja nie chce wyjezdzac z polski. Mi jest tu dobrze. nawet z moją pensja. Nie przeszkadzaloby mi tez gdyby partner zarabial 3000 zł. ja nie potrzebuje nie wiadomo czego do sczescia. On jest inny. Lubi wygody, jedzenie na miescie, wyjazdy, markowe rzeczy, zegarki , samochody drogie. I tu mam problem... Więc nie wiem co robic. Czy lepiej się rozstac ? Czy spróbowac tam , mimo,ze nie chce okropnie i tam bym chyba nie wytrzymala.. ehh, prawdopodobnie bym wrocila po kilku miesiacach i by doszlo do rozstania. mysle, ze tracimy czas oboje, moglibysmy kogos miec innego, on Niemke, albo Polke, która bedzie chetna na wyprowadzke,, a ja osobe z Polski, który jest przyzwyczajony do naszych realiów. Co byście zrobiły w mojej sytuacji ?

Gość gość
do niemiec jechalabym jeszcze kilka lat wstecz,francja tez. odkad mamy kozoyebcow zamachowcow tu i tam absolutnie bym sie z PL nie ruszala

Gość gość
Jeżeli tutaj się dobrze czujesz to zostań lepiej

Gość co robic ona 26
nom mi tu dobrze, jak mysle o przeprowadzeniu się to mam doła. ale moja odmowa wiązalaby si e w rozstaniem, a tego tez nie chce.. i takie bledne kolo..

Gość gość
no w sumie faktycznie, tam może być niebezpiecznie niedługo...to on cię namawiał do związku, chyba wiedział, na co się pisze.. poza tym może uda mu się coś znaleźć w Polsce lepiej płatnego?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy dobrze zrobisz wyjezdzajac do niego, czy znajdziesz sie w obcym kraju, czy Ci się tam ułozy, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość co robic ona 26
szuka pracy tu tez ale kiepsko , zeby mu dali 4000 zl netto

Gość dlugowlosa na szpilkach
Rozstan sie ,widac golym okiem ,ze go nie kochasz bo nie mialabys takich dylematow ..

Gość co robic ona 26
moze oboje siebie wystarczajaco nie kochamy