Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Studzia chcesz byc ze mna?

Polecane posty

Gość gość
Ja chce być z Michałem! Pokazałabym mu to co jest miłość

Gość gość
Michal ma malego nie warto

Gość gość
Michał121212 dziś Twoje pieniądze mam gdzieś, chce byś był obecny w każdy dzień bo będę tęskniła za Tobą, przytulałabym Ciebie, opierała się o Ciebie, gotowała obiadki pyszne :)

Gość Michał121212
Do 13 masz jeszcze czas.

Gość gość
michał 12121 kojarzysz to miasto??? Kędzierzyn-Koźle Miasto w Polsce Kędzierzyn-Koźle – miasto w województwie opolskim oraz siedziba powiatu kędzierzyńsko-kozielskiego, położone na Nizinie Śląskiej, na Śląsku Opolskim. Wikipedia Powierzchnia: 123,4 km² Pogoda: 2 °C, wiatr zach., 21 km/h, wilgotność 75% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 205 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 58 749 (2015) Czas lokalny: czwartek, 12:39

Nie jestem cynik ty miernoto, ja mam w lapach cos co jest bezcenne i jakby na to popatrzec, to mam pieniedzy woecej niz ty. Swoja droga pieniadze sa gvwno warte.

Gość kot0wice
ooo dwóch debili w jednym temacie sie zeszło jak bracia hahah

Ok Studzia nie to nie. Moglas miec zycie jak z bajki, ale widocznie zamiadt kawioru wolisz jesc czerstwy chleb z mortadela. Twoj wybor. :)

Gość gość
Studzia vel Asia Cebula chce badboya, a nie taką mameje jak ty Michałek... :D🖐️

Gość gość
Michał ale zacznijmy od tego ze ty góówno masz i sam jesz chleb z mortadelą tylko tutaj takiego bogola rżniesz, zreszta tak jak pshemo vel prawik91 to jest to samo:D🖐️

Michal to tepy pucybut. Wiesz co to znaczy robic z siebie niewiadomo kogo z powodu pieniedzy xd? To znaczy ze zawsze bedzie ktos kto ma wiecej, billa gatesa nie przegonisz tepaku :D a ja mam dzieki perkusji swiety spokoj w glowie, bo grajac moge miec wszystko :D. Wczoraj ogladalem chaty w gazecie i widzialem jedna za 1.600.000 funtow wille taka ze pala mieknie. A co to jest dla muzyka milion szescset funtow jak basista coldplay 5 lat temu ktory wcale nie jest impressive mial okolo 30 milionow funtow xdd. Jimi Page ma tera pewnie z dwiescie milionow dolarow ahahah. Do takich koncertow daze https://youtu.be/hjY1x9RgbdE