Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się stara i brzydka

Polecane posty

Gość gość

Mam 35 lat, kiedys miałam ogromne powodzenie teraz już nie. Choruję na tarczycę, przytyłam, włosy, skóra i ciało już nie takie, do pracy przychodzą coraz młodsze i ładniejsze. Nie mogę pogodzić się ze starością. :/

Gość prawictwo pospolite 114
Więc tylko od ciebie zależy czy jesteś już skońćzona , czy dalej będziesz dawać radę , jak 18-tka

Gość gość
Nie żart niestety. Pracujè w handlu w obsłudze klienta i przyjeli teraz dwie dziewczyny w wieku 25 lat, młode, zadbane i klienci non stop mi o nich mówią, że nareszcie jakaś młódk itp. to dobija, zastanawiam się nad zmianą pracy :/

Gość gość Tajemniczy_
Normalna kolej rzeczy u kobiet. Najpierw młodość do 18, a później już tylko starzenie. Tak już kobiety są zaprogramowane :(

Gość gość
cos ty 25 latki extra? ja mam 28 lat i czuje sie jak 60tka wewnetrznie

Gość gość
takie życie. Pociesz się, że z wiekiem będzie coraz gorzej Kobiety to mają przekichane :(

Gość gość
Czy tylko polskie kobiety tak sie przedwcześnie starzeją? Za granicą trzydziestoparolatka to młódka przed ktora cale życie a tu juz się sypią i na emeryturę udają.

Gość gość
za gtanica maja wiecej kasy by jesc chociazby lepiej. a jak ma wygladac Polka z 1500 na reke? zapychajaca sie chlebem, ziemniakami, ryzem i kluchami i tanimi slodkosciami? z tanimi kosmetykami na ryju? polujaca przed 25 rz na faceta na ktorego siadzie ekonomicznie by jakos zyc. a tenze ja zapladnia i ta styrana zas dzieckiem domem i mezem. haha

Gość gość
Również czuję się stara (jestem od ciebie starsza) brzydka może nie specjalenie, (na swój wiek wyglądam nieźle) ale cóż z tego jak swoje najlepsze lata są już poza mną.

Gość gość
15.54 dokładnie. Za granicą mają kase.

Gość gość
15.54 dokładnie. Za granicą mają kase.

Gość gość
dzieki ze mi o tym przypomniales

Gość gość
Wyjedz a polski, to odzyjesz. Polska to zalosny kraj Gdzie 29 latke uwaza sie juz za stara. Ja mam 39 lat jestem bezdzietna pan na I czuje sie sexy, mloda I uwazam ze wszystko jeszcze przede mna......no ale ma z PL juz dawno temu wyjechalam I polecam to samo. Oczywiscie polskich facetow omijam, bo ta ich arabska mentalnosc jest zenujaca.

Gość gość
Niezle. Niedlugo 16 latki beda sie czuc staro zyjac w tym patriarchacie....zenada

Gość gość
w usa 12 latki czuja sie staro//

Gość gość
Kobieta jest młoda maksymalnie do 30. Potem pomału trzeba pogodzić się z tym, że stajecie się niewidzialne dla mężczyzn. My mężczyźni mamy pod tym względem lepiej. Czas nam inaczej płynie

Gość gość
Czas płynie wszystkim tak samo. Faceci po 30 w Polsce to już łysiejące grubasy. Ogólnie smutne, ale nigdzie się nie zatrudnia osób 35+, wszędzie pracują młodzi.

Gość gość
A dajcie spokòj takie problemy to nie probkemy