Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaa12

Przestał myśleć o pierścionku, co to znaczy

Polecane posty

Gość majaa12

Cóż dzisiaj chłopak wrócił bardzo styrany z pracy do domu. Było to po nim widać i chciałam go jakoś rozruszać. Rozmawialiśmy, próbowałam go rozśmieszyć. Zapronowałam wspólne wyjście do restauracji i tak jakoś mi się wplątało, że może by w końcu coś sie stało :D :P Cóż zaczęliśmy troche o tym gadać, ale jakoś się speszył. Potem powiedział mi, że nawet przestał o tym myśleć :(( Co to znaczy?

Gość gość
Że nie jest pewny, czy chce, żebyś została jego żoną.

Gość gość
Tak jest mu dobrze, ma juź wszystko to po co mu jakieś zobowiązania ?

Gość gość
Za mało szczegółów, był zmęczony, powodów może byc wiele, zapytaj jego a nie osób które nie znają kompletnie Twojej sytuacji! 19:15 Jakoś mojemu facetowi i wszystkim znajomym w związku których znam :) nie przeszkadzało "posiadanie wszystkiego" w oświadczynach i ślubie, także nie generalizuj i nie mierz swoją miarą.

ze albo Cie nie kocha albo go zdenerwowalas tak ze odpuscil

Gość gość
A ja znam wielu takich co mieszkają z kobietą i nie myślą o zaręczynach i ślubie . Bo niby po co jak tak jest dobrze ?

Gość majaa12
dziś Wyszła raz bardzo słaba akcja z moim byłym chłopakiem, ale wtedy przyjął to na spokojnie. Było to przed wakacjami. W tych sprawach wydaje się być bardzo dojrzały, więc wątpie, żeby to miało znaczenie.. ale niewiadomo tak naprawde :/

Gość gość
19:27 Każdy przypadek jest indywidualny ale wszystko na tym forum wrzuca się do jednego worka.

Gość gość
dziś taka wasza niechciana konsekwencja rewolucji obyczajowej. W ogóle teraz czekanie na pierścionek, jak mega z d**y oczekiwaniem z Waszej strony. A Ty dla niego coś kupisz w dowód miłości, że chcesz z nim być? Same chciałyście równości w tej kwestii, teraz ją macie. Dawne przywileje i oczekiwania czas odstawić i iść z duchem kobiecej rewolucji :)

Gość gość
Mój obecny powiedział, że nie mam prawa oczekiwać od niego pierścionka :) Taki przyjemniaczek :)

Gość gość
Jak nie mam prawa oczekiwać pierścionka to nie zadaję się z takim facetem.

Gość gość
dziś Coś mi mówi, że chłop ma powód, aby tak myśleć. Jeżeli jest n-tym partnerem, to sam fakt zaręczyn jest troche taki bardziej dla rodziny. dziś Fajne. Pamiętasz, że wymagasz. Co dasz w zamian? Generalnie z punktu widzenia faceta całe zagadnienie widze tak, że jeżeli nie jesteście rozjechane przez n facetów (Wiadomo, że dla każdego faceta to n bedzie inne), to macie prawa coś tam wymagać. Inaczej albo jesteście z takim bo wam dobrze albo trzeba konczyć związek i szukać innego. Tyle.

Gość gość
Moj mi kupił pierścionek chwile po tym jak razem zamieszkalismy, po dwóch latach związku na odległość. Ale w sumie to juz nie ciągnie mnie do ślubu, wiec nie wiem czy się pobierzemy,odechcialo mi się jakoś. Jakbym była z 10 lat mlodsza to może, ale teraz juz mi się nie chce jakoś.

Gość gość
a co zmienia w waszej sytuacji kupienie pierścionka? dalej jesteście konkubinami i dalej mieszkacie bez ślubu - on nawet w tej sytuacji zyskuje bo zatyka wam gębę pierścionkiem i dalej jest kawalerem a wy przestajecie gdakać o ślubie - "no bo przecież dał pierścionek"!

Gość gość
Takie napierania na chłopaka i sugestie nie są dobre i predzej go to odstraszy niż zachęci...A nawet jesli zmusisz go do oswiadczyn to nie zmusisz go do tego zeby sam ich chciał, a chyba przede wszystkim o to chodzi żeby wreczyl Ci poerscionek z radoscia, a nie dlatego bo juz wypada i Ty nalegasz

Gość gość
dla niej to nie ważne - ma dać pierścionek i już! będzie się mogła chwalić że "dał pierścionek" - dzisiejsze materace co nie mogą liczyć na małżeństwo wpierają sobie że pierścionek to "prawie ślub"!

Gość gość
Zobacz ile zdrad, kochanków, kochanek, rozwodów. Ślub niczego nie gwarantuje. Można być żoną a też być traktowaną jak zero, gdy mąż ma kochanice na boku a coraz wiecej takich małżeństw.

Gość gość
dziś Albo żona ma kochanków. Teraz to się wyrównało ;) albo kobiety są jeszcze gorsze