Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zło w naszym życiu to nie jest wina Boga

Polecane posty

Gość gość

tylko naszych wyborów i wyborów ludzi z otoczenia.

Gość gość
I szatana. Cieszę się, że ktoś też to widzi ;)

Gość gość
tak i najwięcej zła nie robią ludzie bardzo zli,takich łatwo zdemaskować,ale tacy głupi i zli,którzy na siłę chcą wpakować siebie i innych w coś co nie dla siebie,nie cenią tego co jest dla nich,zazdroszczą w bardzo absurdalny sposób

Gość gość
Fakt.

Gość gość
o wiele więcej zła to czynią odlatujące za bardzo od rzeczywistości wariaci a nie jakieś potwory

Gość gość
19:37 chodzi ci o chrześcijan?

Gość gość
chodzi mi np.o toksycznych zakompleksieńców,którzy nie umieją sobie ze sobą poradzić i usrywają się na kogoś lub na coś ( np.pracę czy karierę )nie dla nich

Gość gość
Szatan nie popełnił żadnego złego uczynku, wręcz przeciwnie bóg posłużył się szatanem do czynienia zła. To nie jest dobry bóg.

Gość gość
Np. u mnie rodzina. Ojciec z matką od zawsze się awanturowali, żyli dobrze parę dni a większość to były kłótnie i ciche dni. Uważam, ze tacy ludzie powinni od siebie odejść, bo psuli życie mi i rodzinie swoimi zachowaniami. A oni zrobili sobie dziecko - planowane. Zepsuli życie dzieciakowi już od pierwszych lat. A dziecko niesamowicie niegrzeczne było od samego początku, dawało mocno w kość. Nie dawali rady. A to dlatego, ze ludzie którzy nie darzą siebie miloscia i szacunkiem nie powinni się rozmnazac. To jest kara, to niegrzeczne dziecko i problemy z nim związane.