Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak myje zęby PO zrobieniu mi dobrze "na dole"!!!!

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to że mój mężczyzna po codziennych igraszkach, niemal po każdej min*tce chodzi do łazienki.. umyć zęby... tzn nie od razu bo fakt głupio by było gdybyśmy skończyli robić swoje a on od razu wparowuje do łazienki, odczeka chwile, ubiera sie i idzie pod pretekstem że niby musi skorzystać lub idzie się napic do kuchni.. ale ja wiem że on myje zęby, nie zamyka drzwi do łazienki, więc nie wiem po co mnie kłamać? zaznaczę że dbam o codzienną higienę.. jest mi głupio i sie strasznie zle czuje to trwa juz dwa miesiace na poczatku nie zwrocilam uwagi, czuje sie beznadziejnie...

Gość gość
Tez plukam gardlo i myje zeby po obciaganiu jak sperme polykam

Gość gość
a co w tym dziwnego? ciesz sie ze masz czystego faceta a nie jakiegos buca ktory nie dba o to zeby miec swiezy oddech. Moze nie pasuje mu smak twojej waginy, niekoniecznie o zapach musi chodzic. To normalne ze po tych zabawach ktos chce umyc zeby.

Gość gość
Wiec chlopak powinien nie myc zebow po mlaskaniu jezorem w twoich farfoclach? A ty gdy lykasz jego nasienie to idziesz spac z tym posmakiem w ustach czy wolisz oczyscic paszczeke?

Gość gość
Ja to nawet bym zęby mył po całowaniu się z tobą, obleśna szmato. Jego spermą pewnie mordę płuczesz, co?

Gość gość
zajadam się kałem przed snem , miodzio !!!

Gość gość
dla mnie ważniejsze jest mycie zebow przed niż po

Gość gość
Mój nie bo myje przed minetką ja przed lodzikiem zawsze bierzemy prysznic by nie dochodziło do zakarzeń cipki. Często dochodzi do zakarzeń podczas badań cipki dlatego mój jest przy każdym badaniu cipki i wspierał porody. Gdy bada to zwraca uwagę czy ginekolog nie dotyka czegoś w gabinecie po założeniu rękawiczek. Tak samo tampony powodują często stany zapalne pochwy. Również chroni partner przed takim badaniem. ..To był wstrząs. Nie tak miało wyglądać badanie, które i tak do przyjemnych nie należy. Ona - na fotelu ginekologicznym z rozchylonymi nogami, on - stojący pomiędzy nimi w opuszczonych spodniach. Czytaj więcej: http://www.poranny.pl/magazyn/art/5393042,badanie-u-ginekologa-lekarz-rozpial-rozporek,