Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinkaaaa

skuteczne odchudzanie preparaty

Polecane posty

Gość gość
Czy ktoś słyszał o agreście indyjskim na odchudzanie? Ja czytałam dużo pozytywnych opinii o chciałabym spróbować :)

Gość gość
Wiele szukałam i dużo razy się zraziłam. Odkąd stosuje slimcea problem nadwagi zanika w znacznym stopniu. Polecam Slimcea koleżankom które szukają jakiegoś środka a nie wiedzą na co się zdecydować. Ja jestem już trochę doświadczona w tej kwestii. Slimcea to na prawdę dobry wybór. Można schudnąć kilkanaście kilogramów przez pełny okres kuracji 3 miesięcznej.

Gość gość
Jak najbardziej powinno się ćwiczyć codziennie.Slimunox daje dobre efekty ale jeszcze lepsze można osiągnąć łącząc Slimunox,dietę i ćwiczenia.A po za tym ruch to zdrowie.

Gość gość
Ja jestem z siebie bardzo dumna dałam radę schudnąć.Wspomagałam się Slimunox ale od siebie też wiele dałam.Pilnowałam diety ćwiczyłam i dzięki mojej ciężkiej pracy udało się.

Gość Paula75
Dieta to podstawa, ja byłam u dietetyka i jestem bardzo zadowolona, bo jem to co lubię, a chudnę. Warto spróbować sobie Amlan forte z wyciągiem z agrestu indyjskiego, ma naturalne składniki, na pewno nie zaszkodzi a może pomóc. Każdy organizm jest inny, to trzeba mieć na uwadze.

Gość gość
Dla mnie bezkonkurencyjny jest Slimunox.Po prostu najlepszy na rynku.Wiem co piszę bo przerobiłam już wiele suplementów i tabletek.

Gość gość
Godny polecenia jest Amlan Forte z agrestem indyjskim. Schudłam dzięki niemu 10 kg w 2 miesiące. Dbałam też o dietę i *******le tabletki wspomagały spalanie tłuszczu. Do tego wlosy i paznokcie lepiej wygladają po ich zazywaniu. Tabletki zamawialam na www.amlanforte.com

Gość gość
Dzięki Slimunox udało mi się schudnąć.Dla mnie jest to bardzo ważne ale ważniejsze dla mnie jest to że w ciągu tych trzech miesięcy nauczyłam się tego jak jeść aby nie przytyć.Trzymam się tego i prawidłowa waga się utrzymuję .Kolejną rzeczą jest to że polubiłam ******ie zaamierzam z niego rezygnować.

Gość gość
Większość znajomych nie wspominając już rodziny odradzała mi zakup Foreverslimu.Ja jednak postanowiłam zaryzykować i teraz nie żałuję podjętej decyzji.Kilogramy spadają a Ci którzy mi odradzali sami kupują i się odchudzają.

Gość gość
a słyszałyście coś o fitt spray? ponoć to hit, tylko że w Polsce nie mogę go znaleźć.

Gość gość
Moje odchudzanie z Foreverslimem dobiegło końca i tak jak się spodziewałam od samego początku efekty są.Nie wiem jak dla innych ale dla mnie rewelacyjne 12 kg mniej to jest jednak wyczyn.

Gość gość
Ja polecam tę dietę http://dieta-lux.pl/44535 dieta +ćwiczenia ułożone są przez dietetyków.Schudłam na niej 7 kg w krótkim ,można uzyskać dobre efekty jeśli będzie sie systematycznym :)

Gość gość
W moim przypadku dodanie tabletek Foreverslim do diety i zwiększenie czasu ćwiczeń z pół godziny do godziny dziennie okazało się tym czego potrzebowałam. 3 miesiące czasu i waga spadła o 12 kilo

Gość gość
W moim przypadku bardzo się bałam z jednej strony odchudzania, z drugiej ewentualnego tępa, tak aby skóra nie wyglądała na mnie jak naciągnięty worek. Brałam Foreverslim i jestem mega zadowolona. I skóra "dobrze leży" i tłuszczu znacznie mnie

Gość gość
Chciałabym schudnąć ok 8 kg bo taką mam nadwagę.Zdecydowałam się na wspomaganie diety tabletkami Foreverslim .Jaki będą efekty napiszę po skończonej kuracji.

Gość gość
Jak dla mnie to jedne z najlepszych środków wspomagajkących odchudzanie. ja dzięki Foreverslimowi schudłam 12 kilo

Gość gość
Jak dla mnie to jedne z najlepszych środków wspomagajkących odchudzanie. ja dzięki Foreverslimowi schudłam 12 kilo

Gość gość
Ja stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się uzyskac po ich zastosowaniu. W 3 miesiące pozbyłam się praktycznie cąłej nadwagi.

Gość gość
Ja akurat z zastosowania Foreverslimu jestem bardzo zadowolona. W 3 miesiące schudłam 12 kilo i jak dla mnie to wystarczy

Gość gość
Decyzję o braniu Foreverlimu podjęłam zdecydowanie za późno.Dopiero teraz kończę kurację ale wiem że ona się skończy dobrze .Zostało mi do zrzucenia tylko ostatnie 3 kg. A co do ceny nie ma nic łatwiejszego jak wejść na Allegro.

Gość gość
Co zrobić żeby schudnąć po prostu wziąć się za siebie.Dieta i dobry suplement taki jak Slimunox.Gwarantuje że nie zawiedziecie się na nim.A co do innych suplementów no cóż nie zawsze prawdą jest to co piszą o nich ich producenci często mijają się z prawdą.

Gość gość
U mnie jeżeli chodzi o walkę z nadwagą idealnym rozwiązaniem okazało się zastosowanie Foreverslim.Po tym jak zdecydowałam się brac te tabletki to waga praktycznie spadała z dnia na dzień