Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przezwyciężyć wstyd

Polecane posty

Gość gość

Bardzo się wstydzę pokazać chłopakowi cipkę. Ale tak strasznie się tego wstydzę. Boję się , że nieładnie tam pachnę. W ogóle że mam brzydko cipke i ona nie będzie mu się podobać. Czy ktoś też tak ma?

Gość gość
nie dowiesz się jak nie sprawdzisz

Gość gość
Jak przezwyciężyć wstyd? Pokazać :)

Gość gość
dobry żel do higieny intymnej i zapach będzie super, chyba jesteś młoda, więc cipkę masz na pewno ładną

Gość gość
Przemyć szarym mydłem ale nie za często bo ono zabija bakterie również te pozytywne które są w pochwie. Do ginekologa zawsze zabieram partnera i jest przy badaniu krocza bo intymność to ja i partner a nie ja i ginekolog nie jestem zacofana. Ginekolog gdy jesteś sama bez partnera może tak badać. .To był wstrząs. Nie tak miało wyglądać badanie, które i tak do przyjemnych nie należy. Ona - na fotelu ginekologicznym z rozchylonymi nogami, on - stojący pomiędzy nimi w opuszczonych spodniach. Czytaj więcej: http://www.poranny.pl/magazyn/art/5393042,badanie-u-ginekologa-lekarz-rozpial-rozporek,

Gość gość
OMG... znowu ten zbok od ginekologa...

Gość gość
niska samoocena potrzebny facet co będzie chwalił i to długo aż oswoi dzikusa

Gość gość
Higiena to podstawa a co do ginekologa to ja nie chodzę prawie wcale. Do kobiety raz na dwa trzy lata bo faceci ginekolodzy są tępi . Kobieta zna własne ciało i wie więcej. Faceci mogą leczyć prostatę a nie drogi rodne u kobiet. Do tego wielu z ginekologów jest z bocznych i się przy badaniu cipki podniecają. Chyba że gej to się nie podnieca.