Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lili 27

nowa Morska pielęgnacja od Le Petit Marseillais

Polecane posty

#lepetitmarseillais Moja opinia tyczy się dwóch nowych kosmetyków od Le Petit Marseillais z Morskiej linii, a mianowicie o balsamie do ciała do skóry bardzo suchej i pielęgnującym kremie do mycia. Oba produkty to świetna i świeża nowość od Le Petit Marseillais! Produkty są łatwe w użyciu przy czym świetnie pachną i dbają o nawilżenie i odżywienie naszego ciała! Jednak myjący krem nawilżający moim zdaniem (mam bardzo suchą skórę) jest trochę za słaby by nawilżyć moją skórę, koniecznie po nim muszę użyć balsamu odżywiającego do skóry bardzo suchej z morskiej linii.

Gość gość
kuvrwa, znowu się ten spam zaczyna??? :o :o :o to naprawdę musi być goówno do potęgi, skoro nikt tego nie kupuje i zatrudniają takich idi0tów do deebilnej reklamy :D

Każdy ma prawo dodać opinie na temat danego kosmetyku! podkreślam że to nie jest spam, a niecenzuralne słowa proszę zostawić dla siebie! Moim zdaniem te kosmetyki są naprawdę dobre i zachęcam do wypróbowania! Dodam tylko jeszcze że nazywanie kogoś idiotą świadczy tylko o Twojej inteligencji a raczej jej braku! Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
to jest zmasowany spam reklamowy i nikt go tu sobie nie życzy. podobnie jak latem.

Spam – niechciane lub niepotrzebne wiadomości elektroniczne. Najbardziej rozpowszechniony jest spam za pośrednictwem poczty elektronicznej oraz w Usenecie. Część użytkowników doświadcza spamu w komunikatorach (np. ICQ czy Gadu-Gadu), a także w SMS. Zwykle (choć nie zawsze) jest wysyłany masowo. Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie: Treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy. Odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości. Treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy. Zaznaczam jeśli ktoś nie jest zainteresowany moją opinią nie musi w nią wchodzić i czytać! Po czym obrażać itd. Nie interesuje mnie to co było latem. Dodając moją opinie nie rozsyłam jej po użytkownikach i nie zmuszam do czytania! Nie rozumiem skąd tyle jadu w tego typu wypowiedziach, poza tym wypowiadasz się za wszystkich użytkowników! A doskonale wiem że ktoś chętnie przeczyta moją opinie choćby inne ambasadorki! Pozdrawiam serdecznie.

Oooo widzę że znasz opcję kopiuj wklej :) brawo polecam jeszcze komendę Ctrl+Alt+Delete i przytrzymać 4 sekundy :) Pozdrawiam serdecznie :D