Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet 29 lat i myśli o POWAŻNEJ dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

praktycznie każda ex poznawałem na imprezie, domówce i liczył sie dla mnie tylko sex wrażnia zabawa itd żadniej z nich nie widziałem w roli matki moich przyszłych dzieci, pomóżcie gdzie spotkać spokojną młodą dziewczyne taka potulną, a nie narwaną dziką, są takie wogóle?

Gość gość
W Twoim wieku raczej są

Gość gość
zapomniałem dodać ze szukam młodszej tak hmm 21-24 było bo idealnie, ale granica jest płynna. Gdzie takie poznać jak nie przez znajomych imprezy itd?

Gość gość
interesuje mnie taka 21-25 lat ale granica jest płynna, gdzie takie poznać bo już przestałem imprezować wiec przez znajomych odpada teraz na pracy sie skupiam

Gość gość
A z dzieckiem Cię interesuje ?;)

Gość gość
mam 24 lata, jestem spokojna i poukładana i nawet nie splunełabym na faceta twojego pokroju.

Gość gość
Szukaj z dzieckiem albo z biednej rodziny o ile oczywiscie zarabiasz choc te 5k i mozesz utrzymywac

Gość gość
gość dziś uzasadnij jeśli możesz :) wyglądało to tak że studia i po to był dla mnie czas pracy, własna firma, potem pojawiło sie mieszkanie, pożegnałem akademik i dziewczyna była tylko 2 czasmi 3 razy w tygodniu na nocki no i teraz jestem sam bo tamte były poprostu puste wiec podziękowałem za miłe chwile :P ale zgrabne żeby nie było :) i tu zaczyna sie problem bo nie wiem gdzie poznać naprawde POŻĄDNĄ dziewczyne oczywiście wygląd też gra role ale nie musi mieć buzi modelki bardziej zależy mi na nie-imprezowiczce a takiej domatroce no i żeby chciała mieć dzieci :) pytanie: gdzie i czy są takie?? :)

Gość gość
Na pytanie czy z dzieckiem cie interesuje nie oppisales czyli nie ma co sobie Tobą zawracać głowy ;) powodzenia w szukaniu KOBIETY ;)

Gość gość
dziecko to nie problem sam chcem mieć dzieci, pracować też nie musi bo pieniądze umiem zarabiać, założył bym konto dał karte i przelewał co miesiąc "kieszonkowe" ale dostępu do swojego bym nie dał ;) tylko nie piszcie mi że kury domowej szukam bo przychodzi do mnie 2 razy w tygodniu pomoc domowa chate posprząta i coś zawsze ugotuje. Gdzie takich szukać?

Gość gość
wczoraj Bo jestes wycieruchem i męską szmatą. Zadna powanie myśląca o zyciu dziewczyna nie związe się z takim facetem

Gość gość
zdaje sobie z tego sprawe że przedmiotowo traktowałem kobiety, ale bez przesady źle im nie było :) teraz poprostu mam inne wymagania i nie chcem związku tylko opartego na sexie, brakuje mi długich rozmów winka wieczorem czy takiego "jarania" sie sobą, pustym lalkom mówie zdecydowanie niee :P

Gość gość
ja ruchaczom mówię nie,gówno mnie obchodzi czy tym dziwkom było dobrze czy nie,rzygam na to

Gość gość
anonimowo moge sie przyznać bo tylko 5 dziewczyn miałem i to tak w związkach po ok 2 lata. wiem wiem że porażka że tak mało ale to poprostu były takie petardy po 47-49 kg że poprostu dopuki ze mna wytrzymywały to innych nawet nie szukałem. A to co pisze że ruchacz itd to czesto słysze bo każda myśli że miałem przynajmniej 20 i na bank będę przyszłą zdradzał :P

Gość gośćejjo
Moze rozgladnij sie w swoim otoczeniu, albo w okolicach gdzie przebywasz, w pracy mozna kogos poznac jako kolege na wstepie, nie koniecznie mowie o koledze z pracy bezposrednio, ale czasami wyjscia z blizszymi znajomymi z pracy owocuja nowymi znajomosciami. Wiesz co, ostatnio doszlam do wniosku, ze wiecej dziewczyn jest naprawde fajnych niz z przeszlosci kojarze, zyciowe i zaradne, rowne babki, ale moze w moim otoczeniu tak to wyglada. Zmienilo sie czesciowo w poprzednim roku. Badz otwarty i dawaj ludziom szanse. Powodzenia

Gość gość
dzięki za odp :) ale raczej w pracy odpada bo nie mam kontaktu z płcią przeciwną, typowa branża techniczna :) atakować tak na spontanie w życiu nie potrafie, wiec chyba zostają mi portale randkowe :P fakt że ostatnio fajnie flirtowałem z jedną na siłowni ale po 20 min rozmowy zaczeła mi opowiadać o shakeach białkowych i klubach w jakich sie bawi i poprsotu sama siebie skresliła :P nie chcem pakować sie wkolejny sex związek z lalką bo znowu odechce mi sie szukanie POŻĄNEj żony. A latka lecką.... zaraz 30cha na karku :)

Gość gośćejjo
Hej :) moze te dziewczyny, ktore paplaja robia to bo sie im spodobales i stwierdzily ze to na Ciebie zadziala haha Mysla sobie skoro przystojny na silowni to pewnie szuka takiego typu laski dlatego warto nawet dac szanse i zaczepic ponownie. Twoje myslenie jest poprawne wlasnie, po doswiadczeniach z poprzednich relacji wyciagasz wnioski i wiesz czego juz nie chcesz, a to juz blizej do zrozumienia czego tak naprawde szukamy. Pozdrawiam ( ;