Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do tych mających kuchnie z gotowego zestawu tania

Polecane posty

Gość gość

Ja wiem ze tu każdy za kuchnie dał kilka kilkanaście tysięcy na wymiar . :) Ale tak bez przekasu - w związku z tym ze nie wyrobilismy się z remontem została nam kuchnia do zrobienia i niski budżet . Porod za 9 dni . Kuchnia mała bo 5.5 m2 . Kupiłam w leroy merlin ostatnio dwa zestawy kuchenne każdy po 400 zł . Białe szafki z prowizorycznym połyskiem :D czy ktoras posiada takie zestawy badz inne w takiej kwocie ? Jak się one sprawują ?

Gość gość
Moi rodzice kupili tam coś podobnego, taniego (nie wiem, czy to samo) jakieś 2 lata temu, jak po wywaleniu rury na szybko musieli na gwałt coś wstawić użytkowego, i tak po roku (prowizorka trwa najdłużej :D) w niektórych miejscach drzwiczki zaczęły "puchnąć". A kuchnia spora i z dobrą wentylacją, więc w mniejszej i wilgotnej to już chyba w ogóle by była masakra. Ale w sumie w takiej cenie to pal sześć, niech nawet tylko ten rok czy dwa postoi, a wy na spokojnie sobie odłożycie i zaplanujecie coś porządnego :)

Gość gość
Ja nie mam takiej co prawda ale też żadne cudo, chociaż mąż jest stolarzem meblowym i ludzie myślą, że mamy w domu meble niewiadomo jakie :) jak będziecie montować to musicie dobrze zlew zasilikonować, żeby woda się nie dostawała nigdzie, do tego listwy metalowe przy kuchence jeśli macie kuchenkę a nie płytę i jeszcze dobrze jest dać listwę specjalną albo silikon na blat przy ścianie, wtedy to zapobiegnie puchnięciu.

Gość Mamusiaporazdrugi
Gosc powyzej ma bardzo duzo racji ja co prawda mam kuchnie zrobiona przez stolarza ale wlasnie nam zabiezpieczyl listwami przy scianie przy kuchence i przy zlewie i faktycznie 3 lata nic sie nie dzieje a tam gdzie mam paprapet drewniany z blatu i nie zbaepieczylismy silikonem faktycznie troche napuchlo :-/ a te regaly gotowe sa naprawde fajne i za ta cene przy tak malej kuchni sama bym taki kupila :-) nie szkoda zmieniac.

Gość gość
Możesz znaleźć meble dobrej jakości, które nie kosztują fortuny. :) ja mam meble od http://www.terminex-meble.pl/ - moim zdaniem są bardzo w porządku a nie były specjalnie drogie.