Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszystkie kochanki spłoną w piekle

Polecane posty

Gość gość
do osoby z wczoraj o 18.40: Tak właśnie JA nie chcę,bo po co mam prać jego gacie jak mogę go mieć świeżego i pachnącego,bo żonka o niego dba? Jesteśmy w wiecznym "narzeczeństwie",kupuje mi kwiaty,stara się..Są 10 lat po ślubie,ciekawe kiedy ostatnio dostała bukiet róż? Bo ja wczoraj.Żoneczki z 10-letnim stażem pochwalcie się ile razy w tygodniu dostajecie kwiaty? Bo ja... no cóż nie będę was dobijać!

Gość gość
dziś wczoraj to ty idiotko ze zwidami cały dzień na kafe siedziała i wszystkich po kolei wyzywałaś :D a róże to masz jak je sobie sama narysujesz :D

Gość gość
To ja pisałam o 14-48.Zapomniałam napisać,że planuję dziecko z moim kochankiem i on się bardzo z tego cieszy! Ale niestety dla niego zamierzam sama je wychować,bo mnie na to stać. A żoneczka dalej będzie prała jego gacie i to jest super wiadomość!

Gość gość
a ty będziesz prała z****** gacie bękarta

Gość gość
14.57: tak się pocieszaj,może nawet sama w to uwierzysz?

Gość gość
15.01 z największą przyjemnością!

Gość gość
ty kochanka znów leków nie wzięłaś i majaczysz hahahahaha

Gość gość
Kończę na dzisiaj,bo muszę się przygotować.Moje kochanie dziś przyjedzie,bo podobno jest w pracy.Jutro napiszę jak było.Żonka jak zwykle myśli,że on ciężko pracuje a on ze mną hmm...

Gość gość
ty kochanka już pisałaś dziś, że kochaś do ciebie przyjechał, a ty dalej na forum siedzisz? :D

Gość gość
Ten twój kochaś to dziś pewnie żonie kolejne dziecko robi a od ciebie nawet telefonu nie odbierze, ale on przecież od dawna nie śpi z żoną he he

Gość gość
Do 15.28 : to nie ja pisałam,że mój u mnie jest.Mój będzie za 10 min a ja czekam w seksownej bieliznie.Pisał,że już nie może się doczekac! Ale ta zona to frajerka!Jak mi się zachce to jej powiem,bo on mówi ze ma ją gdzieś i mi na to pozwala. Moje kochanie jest super!

Gość gość
Tak tak przyjedzie do ciebie ten stary lump a nawet kilku co kiedyś rypali twoją starą w bramie. :D:D Mamuśka im cię poleciła :D:D:D

Gość gość
Tak, tak, tak, do piekła, do piekła :-P