Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile na chrzciny

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż ma byc chrzestnym u kolegi ile powinniśmy dac na chrzest dodam że nasza sytuacja finansowa jest średnia i oni o tym wiedzą

Gość gość
300zł?

Gość gość
Moja corka dostała od chrzestnego 100zł i wielkiego Kubusia puchatka (chory prezent ale coz) ja jako matka chrzestna kupiłam kolczyki (130zł zlote) 300zł w kopertę.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi :-)

Gość gość
chrzestny kupil mojej córce misia szumisia.sknera.impreza byla w lokalu i wzial os tow.

Gość gość
12:08 a Ty żyd. szumiś chodzi po 200 zł. po co robisz w lokalu imprezy, jak cię nie stać?

Gość gość
Pincet...plus

Hahahah, bez kitu^^ 300 jest w sam raz. W ogóle, co to za moda teraz że się daje tyle kasy, prawie jak na weselu. Ja ostatnio świadkowałam to dałam prezenty - ubranka, zabawkę, albumik na zdjęcia coś jak tutaj np. http://www.meritohurt.pl/albumy-pamiatki-na-chrzest.html i kilka ubranek. Rodzice byli zadowoleni, ale różnie bywa w rodzinach, ale jak to znajomi to powinno być ok.

Gość gość
300zl dla mnie byłoby wystarczające. Moj synek dostal 300 , ja jak zostalam chrzestna tez dałam 300. Teraz stac mnie na więcej ale wtedy nie mialam wiecej

Gość gość
wlasnie! jakas porypana moda sie zrobila, teraz na chrzest i komunie daje sie wiecej niz parze mlodej ! chore to !! strach w tych czasach byc chrzestnym albo zaproszonym na komunie, trzeba byc milionerem bo pojyepani rodzice maja wymagania z kosmosu dla swoich rozwydrzonych dzieciarów!!

Gość gość
symboliczny prezent albo 100 gora 200 zł. to ze jest sie chrzestnym nie zobowiazuje do niewiadomo jakich prezentow