Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża

Polecane posty

Gość gość

Kochałam sie z moim partnerem bez zabezpieczenia, skończył we mnie. Dosłownie 15min.pozniej kiedy poszłam do toalety dostałam okres. Czy jest możliwe abym mogła zajść w ciąże? Dodam ze planowo okres miałam dostać jutro, ale mam nieregularny okres i często dostaje kilka dni wcześniej lub pozniej.

Gość gość
Moim zdaniem jesteś i ten niby okres to Twój organizm oczyszczal się aby ciąża mogła się rozwijać moja kuzynka tak miała tylko po 10 min

Gość gość
Są przypadki podczas rozdziewiczenia dostaje okres i kilka miesięcy również maokres rregularnie. Okazuje się w czwartym miesiącu że to ciąża. Nawet emocje czy stres powoduje okres po tygodniu lub dwóch po okresie. Ja nie jestem zacofana by wstydzić się partnera i zawsze uczestniczy podczas każdego badania cipki nawet w szpitalu i porodach uczestniczył. Obecność osoby bliskiej zabezpiecza przed takim badaniem. ..To był wstrząs. Nie tak miało wyglądać badanie, które i tak do przyjemnych nie należy. Ona - na fotelu ginekologicznym z rozchylonymi nogami, on - stojący pomiędzy nimi w opuszczonych spodniach. Czytaj więcej: http://www.poranny.pl/magazyn/art/5393042,badanie-u-ginekologa-lekarz-rozpial-rozporek.