Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duże penisy powodują nadzerke u kobiet

Polecane posty

Gość gość

wiedzieliscie o tym

Gość gość
Bzdura to często brak higieny zwłaszcza tampony. Nawet możesz nabyć różnych zakażeń podczas zwykłego rutynowego badania cipki nawet zakażenie wątroby typu C !! Rękawiczki chronią niestety tylko lekarza bo czasami coś dotyka w gabinecie potem bada to zakaża! !!! Dlatego że nie jestem tępa i zacofana zawsze mam przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i porodach partnera. Również osoba bliska chroni nas przed takim badaniem. ...To był wstrząs. Nie tak miało wyglądać badanie, które i tak do przyjemnych nie należy. Ona - na fotelu ginekologicznym z rozchylonymi nogami, on - stojący pomiędzy nimi w opuszczonych spodniach. Czytaj więcej: http://www.poranny.pl/magazyn/art/5393042,badanie-u-ginekologa-lekarz-rozpial-rozporek.

Gość gość
nie jestes tepa i zacofana jestes upierdliwym kretynem ktory karmi nas od kilku lat tym samym fetyszem tak wiem gdyby byl partner przy badaniu to by ci ginekolog nadzerki nie zrobil kurde , to jest choroba, wiesz o tym? a swoja droga to bardzo mi przykro, ze cie nie przelecial, ale to nie dlatego, ze nie znalazlas uznania w jego oczach jako kobieta ale dlatego, ze on tyle cip juz w trakcie praktyki widzial, ze twoja nie byla wyjatkowa znajdz sobie faceta pobawicie sie w medyczny fetysz i przestaniesz pieprzyc wciaz to samo