Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wrazenie ze poznanie kogos do zwiazku jest bardzo latwe

Polecane posty

Gość gość

dla wszystkich ludzi dookola, tylko nie dla mnie. Obserwuje, ze kobietom pasuje wielu mezczyzn i na odwrot. Pojda na jakis kurs czy do pubu i juz maja nowego faceta/kobiete. Tylko ja mam problem ;/ Niewielu mezczyzn mi sie podoba, nie mam tez takiego szczescia czy latwosci poznawania ciagle nowych.

Gość gość
Tylko tak Ci się wydaje.

Gość gość
Poznać kogoś jest bardzo łatwo. O wiele trudniej jest umieć żyć z tym kimś.

Gość gość
Wiesz mam podobnie ;) Moja praca i system zmianowy mi to uniemożliwiają niestety. Po imprezach nie latam, bo po prostu nie mam z kim iść... moi rówieśnicy to dno intelektualne... Liczyć mogę sam na siebie. Wybredny co do wyglądu nie jestem, bo: Po pierwsze wiem, że sam wyglądem mogę nie powalac, a po drugie wygląd można zmienić dość szybko :-) Najważniejsze dla mnie jest to co dziewczyna sobą reprezentuje, inteligencja ( nie ta książkowa).

Gość gość
mi sie podobaja zarowno Ziemkiewicz jak i Lukasz Warzecha, inteligencja i poczucie humoru to jest to co najbardziej lubie

Gość gość
Mi tez rzadko kiedy spodoba sie jakis facet... Czasem mam wrazenie ze wielu facetom podoba sie co druga kobieta. Oni bardziej maja w czym wybierac niz my.

Gość gość
Bo mężczyźni są mniej wybredni i wbrew stereotypom nie zwracają aż takiej uwagi na wygląd (kobieta owszem musi się podobać, ale bez przesady, mężczyźni nie mają w głowie wymyślonego ideału jak to bywa u większości kobiet, nie szukają sobowtórów celebrytów i gwiazd z tv), a o statusie społecznym czy materialnym już nawet nie wspominam, bo to w ogóle nie jest istotne. Wystarczy kogoś poznać, polubić i można próbować coś stworzyć.

Gość gość
Bo jest łatwe, wystarczy chcieć i zejść na ziemię z tych chmur w których większość dzisiejszych kobiet i mężczyzn przebywa.