Gość marek16283 Napisano Styczeń 13, 2017 Witam dziewczyny potrzebuje pomocy, chodzi o to, że jestem w 8 tygodniu ciazy i pracuje w barze jako kelnerka... pracuje 9 h i jak wiecie cały czas chodzę... Nie dźwigam nie przemęczam się, ( usiądę jak jest chwila na 10min , 5 nieraz 0,5h jak nie ma klientów). Lekarz który mnie prowadzi mówi że z ciaza wszystko ok nie ma zagrożenia i że takie chodzenie mi nie zaszkodzi... To firma rodzinna i naprawdę w rzeczach ciężkich mnie wyreczaja.... Tak naprawdę to się nie męczę, bo chyba mam już tak wycwiczona kondycję z przed ciazy.... Plamienia żadnych nieraz pobOli brzuszek ale to jak leżę odpoczywam to tak samo daje o sobie znać więc myślę że to norma na poczatku i nie jest to mocny ani ostry ból.... Szukają już dla mnie 2 kelnerki żebym tyle nie pracowała ale jeszcze jestem sama. I moje pytanie brzmi czy nic przez to chodzenie mi się nie stanie? O poronienie nie wiem ale się nie boję.... Tragicznie za to przechodzą mnie myśli że plod obumrze, wmawiam sobie czarne myśli.... Prosze o radę i dziękuję.... Aaaa i muszę też wspomnieć że mam strasznie duży brzuch jest to 2 miesiąc a jak mam brzuch jak na 6 miesiąc aż mi klienci już gratuluja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach