Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość marek16283

Praca w ciazy

Polecane posty

Gość marek16283

Witam dziewczyny potrzebuje pomocy, chodzi o to, że jestem w 8 tygodniu ciazy i pracuje w barze jako kelnerka... pracuje 9 h i jak wiecie cały czas chodzę... Nie dźwigam nie przemęczam się, ( usiądę jak jest chwila na 10min , 5 nieraz 0,5h jak nie ma klientów). Lekarz który mnie prowadzi mówi że z ciaza wszystko ok nie ma zagrożenia i że takie chodzenie mi nie zaszkodzi... To firma rodzinna i naprawdę w rzeczach ciężkich mnie wyreczaja.... Tak naprawdę to się nie męczę, bo chyba mam już tak wycwiczona kondycję z przed ciazy.... Plamienia żadnych nieraz pobOli brzuszek ale to jak leżę odpoczywam to tak samo daje o sobie znać więc myślę że to norma na poczatku i nie jest to mocny ani ostry ból.... Szukają już dla mnie 2 kelnerki żebym tyle nie pracowała ale jeszcze jestem sama. I moje pytanie brzmi czy nic przez to chodzenie mi się nie stanie? O poronienie nie wiem ale się nie boję.... Tragicznie za to przechodzą mnie myśli że plod obumrze, wmawiam sobie czarne myśli.... Prosze o radę i dziękuję.... Aaaa i muszę też wspomnieć że mam strasznie duży brzuch jest to 2 miesiąc a jak mam brzuch jak na 6 miesiąc aż mi klienci już gratuluja...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować