Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada i opuszczenie

Polecane posty

Gość gość

spi kolo mnie czlowiek ktorego kocham batdziej niz siebie sama. zdradzil mnie i opuszcza mnie. nie wie. ze ja wiem o tej zdradzie. Zawsze rznal uczciwca nr jeden. Znalazlam w jego telefonie rozmowy z inna kobieta ktora go kocha i on jej mowil ze ja kocha klamal w tych rozmowach jej o tym gdzie jest i co robi. Na bezczelnego siedzial kolo mnie. mowil mi ze mnie kocha a pisal z nia i mowil mi ze to z mama.Zabral mi dusze i wszystko co we mnie dobre. nie wiem jak mam zyc?

Gość gość
niemów mu ze coko0lwiek wiesz i odejdz

Gość gość
tyle ze mi ciezko nawet myslec ze go nie bedzie choc tak mnie potraktowal. Ciagle mnie kontrolowal ze niby ja moge go zdradzic a tymczasem on okazal sie gnojem. Chce zeby cierpial

Autorko, Ci faceci co to są na maxa zazdrośni to manipulanci i oszuści....Ciężki okres przed Tobą .Ale tak pozostać przy kimś takim, się nie da.Pozdrawiam.

Gość gość
jest takie powiedzenie- złodziej wszędzie widzi złodziei. Jak zdradzał, to pewnie stąd ta jego obsesja, że ty też go zdradzasz. Odejdź od takiego patałacha, jak już teraz tak kłamie i oszukuje, to co by było kiedyś?!?!? nie rozumiem facetów, mają kochającą osobę u boku, to po co im inna? Niestety mało jest uczciwych osób na tym świecie. Ale wcześniej spisz numer do tamtej, zadzwoń i opowiedz, albo wyślij jej smsem screeny waszych rozmów, może jakieś zdjęcia itd.- tak, żeby się dowiedziała, że ją też oszukiwał. Najlepiej mu pociśniesz, jak nagle straci dwie osoby, które rzekomo kocha

Gość gość
On pewnie myślał, że uda mu się prowadzić podwójne życie. Taki typ człowieka nie ustatkuje się, bo nie jest zdolny do miłości. Powinnaś odejść od niego, będzie boleć, ale dasz radę. Walcz o swoje szczęście.

Gość gość
gość dziś Miałem to samo. Doskonale Cię rozumiem. Dodam, że moja, to już wiedząc, że będzie z innym (albo już będąc), jeszcze sprowokowała seks ze mną, bo razem mieszkaliśmy.