Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem za biedna i brzydka zeby byc szczesliwa

Polecane posty

Gość gość

dlatego majac 28 lat wciąż jestem sama, mam dola bo olal mnie facet z którym fajnie się pisalo przywiazalam się w pewnym sensie...

Gość gość T
Wiesz może On tylko takiego fajnego udawał. A to że jesteś jak opisałaś brzydka nie znaczy że gorsza!!

Gość gość
nie jestem tak piękna niestety jak P.Komorowska czy P.Grodzka ale niewiele im ustępuje

Gość gość
gość dziś dlatego majac 28 lat wciąż jestem sama, mam dola bo olal mnie facet z którym fajnie się pisalo przywiazalam się w pewnym sensie.. X chcę cie poznać, nawiązać kontakt, rozmowe.

Gość gość
Współczuję. Wiem, że to marne pocieszenie, ale uroda szybko przemija. Piękne kobiety też będą musiały zmierzyć się z brzydotą. A bieda? Taki mamy tu klimat.

Gość gość
może i udawal nie wiem, nie dane będzie mi się dowiedzieć, od tygodnia nic nie pisze, szkoda tylko ze pol roku zawracal glowe, wyznawal milosc itd... a co do brzydoty to tak jestem chuda, drobnej budowy, mam maly biust, jestem blada, na twarzy widać przebarwienia itd., ale to wam opisuje siebie naturalna, a jak jestem zrobiona nie jest tak zle.... no ale co z tego,......dzięki za pocieszenie kolejny raz bylam glupia....

Gość gość
gość 13.44 napisz coś o sobie... rozmiar,stan konta,czy masz mieszkanie własne i czy jesteś wysoki. chętnie Cię poznam

Gość gość
Rety dziewczyno, niezależnie od urody nie ma co się przywiązywać do ludzi, z którymi się tylko pisało. Takie kontakty mają to do siebie, że w każdej chwili mogą się urwać.

Gość gość
gość dziś gość 13.44 napisz coś o sobie... rozmiar,stan konta,czy masz mieszkanie własne i czy jesteś wysoki. chętnie Cię poznam. X jestem bezdomnym.

Gość gość
piersi to mi już nie urosną chyba , że wiosną.. ale muszę przytyć bo mi przez sweter żebra widać. ale pupeczkę mam szczupłą dla amatorów......

Gość gość
raczej bezdomną... podszywie

Gość gość
13:51 jeśli tylko o to chodzi to nie jesteś brzydka tylko zaniedbana. Przytyj trochę. Ja też byłam chudzielcem z małymi cyckami. Teraz jestem szczupła i noszę 70D. Duże masz te przebarwienia? I o jakie konkretnie chodzi?

Gość gość
ale nie jestem zaniedbana, skad ten pomysl dbam o sobie tak jak potrafie, i wogole, nie mogę przytyć chciałabym bardzo ale nie umiem, tak to było ponad pol roku pisania dzień w dzień ale i nie tylko było kilka spotkan,

Gość gość
nawet seks był. oralny tylko bom dziewica

Gość gość
A byłaś u dietetyka? Chodziło mi o to, że źle się odżywiasz ;)

Gość gość
nie bylam nie stać mnie, niestety.

Gość gość
gość dziś gość 13.44 napisz coś o sobie... rozmiar,stan konta,czy masz mieszkanie własne i czy jesteś wysoki. chętnie Cię poznam x , :O

Gość gość
Ile ważysz i ile masz wzrostu?

Gość gość
45, 163 wzrost....

Gość gość
ok.46 kg czasem nawet 48 kg a wzrostu mam ..... 191cm

Gość gość
powie z 14.29 mam długie nogi jestem wysoko skanalizowana . mam 191 cm . a nie 163 i nóżki jak u kaczuszki