Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obniżenie poędu w wieku 23lat?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 23 lata, jestem nieśmiały, w dodatku bi. Zawsze taki byłem, nie chcę tego zmieniać. Gdzieś na forum wyczytałem, że lekarze mogą przepisywać jakieś prochy na obniżenie popędu. Czy jest to dobre rozwiązanie dla mnie? Mam spore potrzeby, ale nie mam jak ich zaspokoić, raczej mało prawdopodobne, że kogoś znajdę. Żadna kobieta nie zaakceptuje faceta bi, a geje proponują tylko seks, a sam seks mnie nie interesuje...

Gość gość
lecz się chłopie...

Chłopaku,korzystaj z życia.Nie jesteś pedofilem,żeby Ci lekarz farmakologicznie obniżał popęd.

Gość gość
co to: poędu

Gość gość
to nie takie proste - korzystaj z życia - w moim przypadku ;/

Gość gość
15:26 dlaczego niby mam się leczyć?

Gość gość
Zwal se i po problemie.

Gość gość
Zgadzam się, bo naturalny popęd, to popęd faceta do kobiety, wszystkie odmienności są patologią i wypaczeniem, które trzeba leczyć!!! Nie homofobia jest chorobą, tylko pedalstwo!!! Trzeba to sobie powiedzieć jasno, bo co niektórzy różnymi dziwnymi słowami próbują usprawiedliwić swoje skrzywienia. Po to facet ma penisa, a kobieta cipkę, żeby wkładając jedno w drugie realizować swój popęd... i nic tego nie zmieni, nawet wasze wywody o homofobach!!!

Gość gość
Radze pomocy szukac u Jezusa ! Zacznij od modlitwy i Spowiedzi .DASZ RADE Z TEGO WYJSC !

W obecnych czasach trudno jest znaleźć właściwego partnera, czy jesteś gejem, bi, czy hetero. Niektórym zajmuje to całe lata - inni wymieniają partnerów. Twoja orientacja nie dyskwalifikuje Cię u żadnej płci - tylko u konkretnych osób.

Gość gość
Weź chłopaku ogarnij się, wyjdź do ludzi. Jesteś jeszcze młody. Znajdziesz jeszcze odpowiednią osobę...

Gość gość
Ja tez nie skreslilabym biseksualnego faceta, nie sugeruj sie komentarzami nawiedzonych ludzi. Kazdy jest czlowiekiem, jestes mlody, jeszcze do konca pewnie nie znasz siebie, a wszyscy wokol rozumy pozjadali :P

Gość gość
gość wczoraj gość napisał 100% prawdy i lepiej się nie dało tego ująć, a dzisiejszy świat schodzi na psy