Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż obgaduje moją rodzinę, a mnie nazwał"zdzirką"

Polecane posty

Gość gość

wśrod znajomych.... Ktoś mi doniosł,ze maz obgaduje moich rodziców i mojego brata. Do tego przy jednej znajomej nazwał mnie "małą zdzirką" Poznałam go gdy miałam 17 lat. W wieku 18 lat wyszłam za niego za mąż...zaliczylismy wpadkę..on miał 23 lata,nalegał na seks a ja zakochana... Ale było ok...potem pojawilo sie drugie planowane dziecko. Jestem w takim szoku...Dzis jestesmy dawno po 30stce...i sama nie wiem co mam myslec o męzu. Wiele razy gdzy gdzies wyjezdzalam zostalam posadzana przez niego o romanse...wiecie jak to boli:(

Gość gość
NO to ładnego masz męża

Gość gość
Mielismy wiele kryzysów. Boje sie zostac sama z 2 dzieci

Gość gość
jak dobrze zarabia, bedzie ci placil wysokie alimenty na te dwojeczke i dasz spokojnie rade :)

Gość gość
To ile jestescie po slubie?

Gość gość
Dlaczego tak cie nazwał?

Gość gość
Hmm ja tez poznałam mojego mając 17 nawet miesiąc przed 17:tymi urodzinami a wyszłam za mąż w wieku 19 l.Mąż nigdy by mnie tak nie nazwał bi wie ze jest moim pierwszym .Om ma teraz 42 a ja 37..syn ma 18 corka 13 .

Gość gość
To nie on cie obgaduje i nikt ci nie doniosł.Wszyscy wiedzą kto obgaduje.

Gość gość
Ja mam 31 od 36,prawie 37 On przy mnie tak nigdy mnie nie nazwał...powiedział mi o tym jeden z dobrych znajomych Wg męza za szybko rozłozyłam nogi. Męza nigdy dniami nie bylo, wracal po 22 i ..spac. Byl i jest w domu gościem. Był moim pierwszym:(

Gość gość
Pieprzysz farmazony .Ze znajomymi nie rozmawia sie na takie tematy.Ile jestescie po slubie?,dzieci macie?On cie namawiał a potym by twierdził ze za szybko?przeczytaj jeszcze raz co napisałaś.Logiki w tym brak.

Gość gość
Co to ma do rzeczy o ktorej kto wraca do domu ?

Gość gość
Czesto faceci nalegaja na seks, a jak kobieta ulegnie, wyzywaja ja od latwych ale w zadnym z takich przypadkow nie mozna mowic o milosci

Gość gość
Co ty p********z?Moj maz był moja pierwsza wielką miłoscią i nigdy nie nazwał mńie łatwą.Poznalismy sie w kwietniu, 17 miałam w maju i wtedy padło"Jak skonczysz szkołe to sie pobierzemy.Na osiemnastke juz zaplanowany był slub a zawarlismy go kiedy skonczyłam 19.l.Nie wyobrazam sobie robic z nim "tego"bez miłosci.

Gość gość
To ty p********z, kretynko. Moze twoj maz cie tak nie nazwal, ale wielu facetow tak robi :O

Gość gość
A mnie tak nazwał...i ze go usidliłam:(

Gość gość
hahahahahaha 1/10

Gość gość
15.18 nie wierze ze sa na swiecie takie idiotki.s

Gość gość
Czemu nazywasz mnie idiotką?

Gość gość
Sylwia odwal się od normalnych kobiet. Co z tego, że straciłaś cnotę ze ślubnym ale przed ślubem a do tego jak dowiedział się, że jesteś w ciąży to kopnął cię w dupę dla innej i chciał abyś usunęła. Brałaś slub z nim jak syn miał roczek bo go rodzice zmusili. DoinnejDo dziś zdradza cie na prawo i lewo i ty dobrze o tym wiesz dlatego z nim nie sypiasz.

Gość gość
15.40 Odp*****l sie ode mnie gnoju!s

Gość gość
To ty odpier/dol się od normalnych ludzi i przestań wyzywać bo sama żeś głupot narobiła w swoim życiu a innych pouczasz.

Gość gość
Jakim prawem komentujesz na forum moje zycie o ktorym goowno wiesz??Wpis zgłaszam do prokuratiry!Zgłaszam cie o nękanie .Nic ooim zyciu psycholu nie wiesz i zostaw mnie w spokoju.!Jestem normalną matką i żoną."s

Gość gość
A zgłaszaj do prokuratury kretynko. Sama p********z na prawo i lewo o swoim życiu a jak ktoś przypomni ci to się wsciekasz.

Gość gość
15.45 Jakich głupot??Co cie k***a c***u j****y moje życie obchidzi!!Ja nie uwazam zebym w zyciu kiedykolwiek jakąś głupote zrobiła!Kto cie upowaznił do tego zeby mi miwic co robie dobrze a ci zle.Moje życie to moje życie podły gnoju i to ja o nim decyduję a nie ty!!s

Gość gość
Jesteś koorfą sylwka, a twój syn to nieudacznik:D I cały majątek weźmie wam mąż, a bachorom nie zostanie nic:D

Gość gość
Tak,zgłaszam.Nie masz, prawa mi ciulu wmawiac ze głupite zrobiłam albo wypisywac bredni z palca wyssanych.!s

Gość gość
No to zamknij jape wreszcie i odwal się od życia tu piszących kobiet. Twoje życie to porażka, twoje małżeństwo to farsa a ty na starość wylądujesz w psychiatryku.

Gość gość
15.51 Za nazwanie mnie kurwą odpoqiesz karnie!!za obraze syna tak sami.!Moj mąż??chyba cie pojebało!!a ci tu jest jego??.s

Gość gość
Sylwka, przegrałaś życie koncertowo,dawałaś się lać mężusiowi i okradać bo jestes masochistka, pozwalalas poniżać dzieci i siebie przez wiele lat,dzieci w głębi duszy tobą gardzą i mają żal że skazałaś je na dzieciństwo z takim ojcem,a ty dalej boisz się żyć sama i udajesz że robisz to by nie stracić domu przy rozwodzie (tak jakby nie było podziału majątku). jedynym wygranym jest twoj psychopatyczny maz.taka jest prawda o tobie.