Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje pomocy .

Polecane posty

Gość gość

Znajde tu kogos do rozmowy ?

Gość gość
co policja zaraz bedzie pisac z jej konta? to teraz warunek jest zeby sie do niej odzywac? nie chce mi sie. niech sie pozegna i na razie po co mamy sobie nerwy psuc?

Gość gość
ze co prosze?

Gość gość
To jak pomoze mi ktos ?

Gość gość
powiedz o co chodzi to łatwiej będzie pomóc :P

Gość gość
Normalnie ,az trudno uwierzyc ze tyle ludzi siedzio tu na kafe a nikt nie potrafi zainteresowac sie drugim czlowiekiem i tym ze ktos potrzebuje pomocy .

Gość gość
No juz pisze , chociaz minke to moglabys sobie darowac zamowilam cos w sklepie internetowym, albo i nie ....tego wlasnie nie wiem ..tzn , zaczelam wykonywac cala operacje , podalam dane , i e mail to sie pogubilam i mysle ze tego zlecenia nie wykonalam do konca , bo nie otrzymalam potwierdzenia ze zlecenie przyjete , nie dostalam tez e maila ze zamowilam dany towar I tu mam problem , czy on zostal zamowiony czy nie , czy mam zamowic jeszcze raz , a nie chcialabym otrzymac dwie takie same przesylki probowalam sie tam dodzwonic , niby dzis sobota , ale dziwne albo bylo zajete albo nikt nie odbieral pomyslalam ze zadzwonie i wten sposob sie dowiem a moze mozna w inny sposob sprawdzic czy to zamowienie zostanie zrealizowane czy od razu mam uwazac ze skoro nie otrzymalam informacji typu zlecenie przyjete to znaczy ze nic z tego mysle ze zrozumialas o co mi chodzi

Gość gość
no jest ktos ?

Gość gość
ludziska , prosze ....

Gość gość
normalnie jestem juz tu chyba z godzine albo i lepiej i zaczynam sie denerwowac bo nie moge uzyskac odpowiedzi na jedno proste pytanie ....a ludzi na kafe miliony