Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Hej hej! Chciałabym zasięgnąć waszej pomocy i opinii. Okres spóźnia mi sie 9 dzień w międzyczasie przez ok 2 dni miałam skąpe raczej brązowe plamienie o ile można to nazwać plamieniem bo to było kilka kropek na cały dzień. Mija 15 dni od stosunku bez zabezpieczenia. Nie miałam dni płodnych i partner nie skończył we mnie. Nie czuje żadnych mdłości czy 'pierwszych' objawów ciąży. Dodam, ze po stosunku dopadł mnie ogromny stres w wyniku spraw prywatnych, a teraz dodatkowy stres czy przypadkiem nie jestem w ciąży. Proszę o wasze zdanie!

Gość gość
Zrób test!!

Gość gość
Objawów raczej nie oczekuj, zrób po prostu test.

Gość gość
za wczesnie na objawy, u mnie jakiekolwiek objawy pojawiły się dopiero ok 10 tyg, do apteki po test!!

Gość gość
nie leciałam jak głupia panikara po żaden test, ale dzięki ;) dziś dostałam okres

Gość gość
dobrze że dostałaś okres. Ale na przyszłość...pisalaś ze nie miałaś dni płodnych....A jesteś pewna że wyznaczasz je prawidłowo? owulacja może się przesunąć...

Gość gość
szczerze mówiąc wyliczałam je przy pomocy kalendarzyka. Ale zmądrzałam i jakiś czas temu kupiłam sobie tester na slinę - Afrodytę. widziałam już pierwsze paprotki, więc działa :)